2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 147693 بازدید | 1058 پست
آره

بنظرم به نظرهای اینجا توجه نکن .... (جاری من پدرش دو تا زن داره میگه مادرم میخواسته طلاق بگیره بره ولی زندایی ام نذاشته گفته بچه هات چی همش دور خونه ها هستن مگه زن دوم میگیرشون مونده سر زندگیش بچه هاشو بزرگ کرده الانه هم بچه هاش بزرگ شدن ....از نظر خرجی آقا خیلی منصف هست به هر دوتا مساوی میده و یه شب در میان خونه هر کدوم میمونه تازه اینا تو یه ساختمان دو طبقه زندگی میکنن )  هنوز که هنوز جاریم میگه خدا رو شکر مادرم نرفته بالا سرما بوده بچه طلاق بودن سخته محبت پدرشون هم داشتن .....

ولی خب مادرشون شکسته فکر کن شوهرتو با یکی شریک بشی . دعوا ها و مسائل دیگه افسردگی .یا چیز های دیگه که ما نمیدونیم  .... ولی من ازش پرسیدم میگفت الانه که بچه هام بزرگ شدن راضی هستم که بالا سرشون بودم  ....  زندگی واقعی هر فردی فرق میکنه با دنیای مجازی ببین توان خودت چه شکلی هست بهترین تصمیم بگیر 

خواهرشوهر من طلاق گرفته به خاطر زن دوم شوهرش بچه هاشم خودش نگه میداره و خرجی هم خودش  هم پا خودشه فقط مهریه میگیره باید سرکار بره بچه ها بزرگ کنه .... بچه هاش دل به آرزو دیدن پدرشون هستن حتی نمیاد بچه هاش ببینه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چرا طلاق نگرفتی ؟

پشتیبان نداری؟

اگا خونه به نامته و خرجی بچه هات میده جدا شو برا خودت احترام قائل باش

اینطوری بچه هات بیشتر آسیب میبینن...و مشکل را از تو میبینن که تو صلح و ارامشید و بابا پیش تو نمیاد یعنی تو بده میشی ...

برو مشاوره چطور تحمل میکنی پیش زن دیگه باشه حداقل طلاقت بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به نظرهای اینجا توجه نکن .... (جاری من پدرش دو تا زن داره میگه مادرم میخواسته طلاق بگیره بره و ...

من توان ندارم که بخوام تنهایی خرجی بدم وکارکنم،خودم میدونم

مامانت ؟ مامانت شد قانون گذارهمچین قانونی نیست مطمئنم نیستلطفا یکبار به خودت زحمت بده سرچ کن میبینی ...

عزیزم دقیقا یکی از مواردی که مرد میتونه زن دومو عقد کنه همین مورده که از زن دومیه بچه دار بشه،دیگه اینجا نیازی به اجازه ی زن اول نیس.

اره والاخیلی سخته بعدازطلاق،فکرش هم ازارم میده،الان بازخرجیمونومیده،درسته سخته،شایدخبلیاتون بگیدضعیف ...

برو سر کار تو رو خدا من زمان مجردیم تو شهر غریب چند سال رفتم سر کار و دانشگاه. خدا یار غریبان هست دلتو بده دستش و جدا شو و مهریه را هم بگیر و بگو بچه ها مال خودت و به بچه ها بگو حسابی اذیت کنند مطمئن باش بچه ها رو سر ماه میده به خودت حسابی اذیتش کن و مهریه را کامل بگیر و بچه ها رو ببر دادگاه که بگند پدرمون ما را کتک میزنه سریع دادگاه بچه رو میده به خودت. 

خدا را چه دیدی شاید ازدواج خوبی هم برات رقم خورد فامیل زن داداشم خانمش نمیخواستش از اول طلاقشو داد و رفت یه زن بیوه با سه تا بچه گرفت الان پدری میکنه برا بچه ها و یه آپارتمان به نام خانم جدیدش زده ماشین خریده براش. تفاوت سنی هم ۱۰ سال با هم دارند اینقدر هم زندگی شون خوبه خانمش میگه من همیشه نماز شکر میخونم.

عزیزم دقیقا یکی از مواردی که مرد میتونه زن دومو عقد کنه همین مورده که از زن دومیه بچه دار بشه،دیگه ا ...

میشه اطلاعات اشتباه ندید؟

عجیبه بعضیا اصرار دارن بر اطلاعات غلط

همین الان سرچ کن میبینی که دقیقا وکلا جواب دادن که همچین چیزی نمیشه و نیست

عقد دائم فقط با اجازه زن اوله هیچ راه دیگه ای نداره

ربطی به سن نداره،فوری کم میارم،ازلحاظ روحی روانی

اصلا توان هم داشته باشی

سعی کن روحیه تو قوی کنی، اتفاقا بهترین انتقام تو از اون خونه خراب کن و شوهرت اینه که بچسبی به زندگیت

تا میتونی هم خرجی بگیر، خوب زندگی کن، شوهرت هم مثل یک برده کار کنه و خرجی بده تا بفهمه غلط اضافه کرده

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.