2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 139749 بازدید | 1058 پست
منم همسرم داره بهم خیانت میکنه؛ بچه هم دارم؛ نه راه پس دارم؛ نه راه پیش؛ دلم میخواد سر به بیابون بذا ...

تا ادم خیانتکار از زندگیت بیرون نکنی خوشبخت نمیشی.مث اشغال بزارش دم در اشغالی بیاد ببرش

ولش کن بابا ۴۰ صفحه همه دارن بهش راهکار میدن این هنوز دنبال اینه دعا و حدیث بخونه یهو زنه و بچه هاش ...

میگه مهریه رو گذاشتم اجرا ولی قبلش شوهره اموالشو به نام یکی دیگه زده نتونستن اموالشو توقیف کنن. بچه هاشم 6 و 8 ساله ان دادگاه گفته حضانتشون با پدرشونه ایشونم به خاطر اینکه بچه ها نیافتن دست نامادری منصرف شدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چون همه پرو شدن.قبلا ادم خجالت میکشید با کسی حرف بزنه .الان زنه میره سوپری 6ساعتتتتت با اون مرد ...

آره خوب از اینجور جاها شروع میشه دیگه. یا یه عده تو مجازی. خدا به بعضی زنا که حیا ندارن حیا بده به مردا غیرت

زنه مگه از خونه باباش بچه رو آورده و بد و خوب مسئولیتش با جفت طرفین اگه می‌تونه بچه رو بگیره اگه نمی ...

میدونم که استاتر زن ضعیفی می‌ترسه بچه هاش ول کن بره اون زن یا شوهر خودش یه بلایی سر بچه هاش بیارن 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

بهتر بچه ها رو بهت نده بنداز سرش بره خانم جونش نگه داره ببینم دو روز میتونه تحمل کنه؟

فرداش میاد التماست میکنه که بچه هارو بگیر

ببین بهش بگو بچه هارو نمیخوام مهرمو کامل بده، مطمئن باش بچه هارو با التماس بهت برمیگردونه

خدایا مرسی        

ببین من جای تو بودم میرفتم بچه رو هم مینداختم سرش نمیذاشت خوش خوش‌شانس بشه آب خوش از گلوش پایین بره ...

خدا به امثال تو بچه نده ! حالا هر غلطی مرده کرده چرا پای بچه مینویسید چرا بتبد بچه تقاص بده . اصلا به فکر روح و روان بچ نیستید . فقط بلدید بزایید تا یه چی ش  بندازید برید 😒😑

من یه تاپیک زدم هرکسی که عروسی میکنه لازم نیست بچه‌دار بشه فوری بزاد یه مشت بلانسبت شامپانزه از سروکولم بالا رفتن که آره زنی مثل تو دختری مثل تو نبایدم بچه دار بشه.

حالا بفرما! اینم از این.

من چی باید بگم توروخدا؟

بهش میگم میگه الان که برای منه پاک پاکه من خیلی هم دوسش دارم

نه بابا الکی میگه جلوت کم نیاره 

اتفاقا من به جات بودم وقتی اذیتم می‌کرد میگفتم مراقب باش از ج نده هزار ک ي رت ایدز نگیری 

کاربری دسته منو خواهرمه
نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

میتونی بچهاتو بگیری .. دادخواست طلاق بده بخشی از مهریتو ببخش به دلیل عسر و حرج شدید . صیغه نامه مدرک داشته باش قاضی متقاعد میشه و صلاح میدونه از حضانت سلب بشه دقیقا دو هفته پیش برادرم همچین پرونده ای داشت