سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
ولش کن بابا ۴۰ صفحه همه دارن بهش راهکار میدن این هنوز دنبال اینه دعا و حدیث بخونه یهو زنه و بچه هاش ...
میگه مهریه رو گذاشتم اجرا ولی قبلش شوهره اموالشو به نام یکی دیگه زده نتونستن اموالشو توقیف کنن. بچه هاشم 6 و 8 ساله ان دادگاه گفته حضانتشون با پدرشونه ایشونم به خاطر اینکه بچه ها نیافتن دست نامادری منصرف شدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من جای تو بودم میرفتم بچه رو هم مینداختم سرش نمیذاشت خوش خوششانس بشه آب خوش از گلوش پایین بره ...
خدا به امثال تو بچه نده ! حالا هر غلطی مرده کرده چرا پای بچه مینویسید چرا بتبد بچه تقاص بده . اصلا به فکر روح و روان بچ نیستید . فقط بلدید بزایید تا یه چی ش بندازید برید 😒😑
من یه تاپیک زدم هرکسی که عروسی میکنه لازم نیست بچهدار بشه فوری بزاد یه مشت بلانسبت شامپانزه از سروکولم بالا رفتن که آره زنی مثل تو دختری مثل تو نبایدم بچه دار بشه.
نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...
میتونی بچهاتو بگیری .. دادخواست طلاق بده بخشی از مهریتو ببخش به دلیل عسر و حرج شدید . صیغه نامه مدرک داشته باش قاضی متقاعد میشه و صلاح میدونه از حضانت سلب بشه دقیقا دو هفته پیش برادرم همچین پرونده ای داشت