2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 166813 بازدید | 1058 پست
به خداشکایت کردم،تاشیش هفت ماه دنبال کارای دادگاه بودم،ولی متاسفانه دادگاه پول میخواد منم که وضع مال ...

برا طلاق نرو ها. که هر چقدر هم بری دستت به جایی نمیرسه. برای مهریت و نفقه و اجرت المثل برو. یه وکیلی بود تو اینستا. اسمش مجید محمودی. اون میتونه کمکت کنه. ازش مشورت بخواه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خداشکایت کردم،تاشیش هفت ماه دنبال کارای دادگاه بودم،ولی متاسفانه دادگاه پول میخواد منم که وضع مال ...

انگار داری داستان میگی بازم

یعنی وکیل بهت نگفت که هزینه های دادرسی رو توی شکایت قید کنی که شوهرت پرداخت کنه ؟ وقتی حق با توعه و شوهرت محکوم میشه تمام هزینه های شکایت و دادگاه هم میفته گردن شوهرت

یعنی چی دادگاه سمت اون بود ؟ دقیقا چه دادخواستی دادی چیشد رای دادن ندادن چی ازت خواستن

اصلا شما برا مهریه نیاز به شکایت هم نداری خیلی راحت میتونی بزاری اجرا 

دیگه اینم بلد نیستی؟

مراحل:

• زن با مراجعه به دفترخانه‌ای که ازدواج در آن ثبت شده است، درخواست صدور اجراییه می‌دهد.
  • دفترخانه، اجراییه را به شوهر ابلاغ می‌کند.
  • شوهر ۱۰ روز فرصت دارد تا مهریه را پرداخت کند.
  • در صورت عدم پرداخت مهریه، زن می‌تواند با مراجعه به دایره اجرای ثبت، درخواست توقیف اموال شوهر را بدهد.

توی این ده روز هم اگر اموالشو به نام هرکسی بکنه یا بفروشه فرار از دین میشه و برمیگرده 

چقد اینجا کاربرا ساده ن که از اولین صفحه دارن مزخرفات تو رو باور میکنن 🥴

تو آشناهای ما هم هستن یه مورد. متاسفانه با چشم خودم دیدم. چیز عجیبی نیست. کاش بود

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
کاندوم بزار عفوتت یا بیماری نگیری مگه نمیگی اون زن هفتا شوهر دیگه هم داشته؟

آره هی صیغه شده هی جداشده،۹روزقبل ازاینکه زن شوهرمن بشه ازاون شوهرقبلیش جداشده

یعنی چی مگه داره دروغ میکه

یکم زیادی واضح نیس بنظرت

اخه ۸ تا شوهر ! بعد از هشتمی بخوای که ۲ تا باردارشی با صیغه ! بعد زن اول انقد ریلکس فقد نگران جا پا سفت شدن زن صیغه ای باشه! 

فک کن زنا دو تا شوهر کننو شوهره بشینه خونه التماس زنک زنم بیشتر پیشم بیاداومدنیم بگه یه دستم با تو م ...

وایییییبب😂😂میون این همه غم منوخندوندی،اره ولی متاسفانه مردبفهمه که زن داره خیانت میکنه حکمش سنگساره