2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180632 بازدید | 1057 پست
عزیزم امتحان کردم همون لحظه خوبه بعدش دوباره میشه یه آدم دیگه

نه عزیزم اصن فکر این نباش که با سیاست بخوای مرده رو‌برگردنی به زندگی .‌

سعی کن در مرحله اول مهریه ت رو بذاری اجرا تا یه پول دستت بیاد ... بعد با اون پول زندگی کن و شاید شوهرت هم اگه ببینه مهریه گذاشتی اجرا بگه بچه ها برا تو . تو اینجوری منفعل نشستی اونم واسه خودش جولان میده. مهریه ت رو که بدون دردسر میتونی بذاری اجرا ، اینکارو بکن که لاقل ببینه داری یه حرکتی میزنی فکر نکنه ببخشید دور از جون «هالو» گیر اروده روش سوار شه . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

گیریم حق طلاق داشتطلاق میگرفت کجا میرفت؟؟حق طلاق برای کسی خوبه که برای بعد طلاق مشکل جا و درآمد نداش ...

اره والاخیلی سخته بعدازطلاق،فکرش هم ازارم میده،الان بازخرجیمونومیده،درسته سخته،شایدخبلیاتون بگیدضعیفم ولی نمیتونم واقعاوقتی پولی ندارم بادوتابچه جدابشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا،پسرم ۸سالشه،دخترم۶سال

اسی عزیز همین بچه ها فردا روز بهت میگن تو مارو بدبخت کردی نزاشتی بریم دنبال زندگیمون.بمیرم شرایط خیلی سخته،اگه بمونی خودت اذیتی اگه بری بچه اذیته،اماااااادر کل شوهر و بچه همیشه از آدم طلبکارن،دلت بخودت بسوزه عزیزم♥️

مردای نسناس از اسلام فقط چند همسری رو میشناسن درحالیکه نمی‌دونن درصورتی چند همسری مجازه که عدالت بینشون رعایت کنند و راضی نگهشون دارن

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
اخه من چه جوری ولشون کنم وبرم،یه ساعت پیشم نباشن دق میکنم من

عزیزم ولشون نکن بچه ها رو ... یه ۷ سال دیگه صبر کنی حضانت بی معنا میشه و جدا میشی ... فقط از الان مهریه ت رو بذار اجرا اگه سکه ست فقط بذار جای امن پس انداز کن تا اون موقع قسط بندی هم‌ بکنه دادگاه همه رو گرفتی . 

۷ سال دیگه تازه میشه ۳۴ سالت . جوونی بچه هاتم مال خودتن. البته من میگم الانم تلاشات رو بکن منفعل نشین به هیچ وجه حداقل کار گرفتن مهریه ته . 

خدا بهت صبر بده من هم مادر سه تا بچه م شرایط بسیاااار سختی داری ولی بچه هات گناه دارن هیچ وقت رهاشون ...

عزیزم الان دلم پرمیزنه برم مشهد،نه شوهرم پول میده برم نه خودم پول دارم،پول نباشه چه جوری برم آخه،باجیب خالی که نمیشه کاری کرد

بچه هام باباشونومیخوان ازم،من حالم به هم میخوره ازش

برو یه جلسه مشاور بگو من نمیتونم‌‌ زیاد کنم فقط بگو به بچه هام چی بگم . از قسمت مشاوره همینجا هم میتونی بپرسی جواب میدن . 

اسی عزیز همین بچه ها فردا روز بهت میگن تو مارو بدبخت کردی نزاشتی بریم دنبال زندگیمون.بمیرم شرایط خیل ...

آدم تا خودش خودشو دوست نداشته باشه کسی دوسش نداره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
عمر و جوونیتو هدر نده. فردا روز که سنت رفت بالا و هیچی از زندگی نفهمیدی پشیمون میشی. برو مهریه تو بز ...

نمیترسی ازش بیماری بگیری؟

اللهم عجل لولیک الفرج♥ اللهم عجل لولیک الفرج♥ اللهم عجل لولیک الفرج♥