2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 181077 بازدید | 1057 پست
من آرایشگری بلدم اونجایی که هستم تازگیاکم کم دارم کارمیکنم که به خاطرپول بهش التماس نکنم

اتفاقا خوب التماس کن خوبم ازش پول بگیر برای تو بچهات خرج نکنه برای اون زن اشغال بچه حرومزادش خرج میکنن نگو بهش کار میکنم پولاتو پس انداز کن زیادم با حیله پول بگیر مثلا بگو بچه رو میفرستم کلاس زبان یا هنری نفرست پولشو بگیر بگو میرم باشگاه پول بده پولشو همشو برای خودت پس انداز کن طلا بخر بزار خونه بابات بگو برام قایم کنید البته اگه به بابات اعتماد داری آرایش گری هم یاد گرفتی برای خودت با پولاش مغازه بزن خونه بخر با طلاهای جمع شدت خودتو بیمه کن من شوهرم کم حقوقشه تو چهار سال ۱۵۰ گرم طلا جمع کردم که میشه یک میلیارد خورده یک خونه میشه تو مشهد 

پس چرا میتونن. الان یکی از آشناهامون تو دفتر ازدواج و طلاق کار میکنه. میگه روزی نیست صیغه مرد زن دار ...

چرا مقاومت میکنی عزیزم

میگم عقد موقت رو مرد میتونه ولی در حالتی که بصورت رسمی ثبت بشه حق طلاق به زن اولش داده میشه

عقد دائم نمیتونه

شایدم فکر میکنی هر عقدی که تو دفتر ازدواج ثبت بشه عقد دائمه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا میتونن. الان یکی از آشناهامون تو دفتر ازدواج و طلاق کار میکنه. میگه روزی نیست صیغه مرد زن دار ...

عزیزم قانون کجا به نفع زن بوده این دومیش باشه  میگه جرم نیس میتونه ولی زن اول اگه نخواست یا توی سختی و عسر و حرج بود طلاق بگیره.. 

اره به خدا،عیدانقدرمنوزد،داشت میکشت منوآخرش یکی ازخاله هاش اومدمزاشت وگرنه منوکشته بود

با همینم میتونستی شکایت کنی طلاق بگیری

هزار تا راه برا طلاق داری ولی نمیخوای طلاق بگیری

درگیر چی هستی الان خدا داند 

چرا مقاومت میکنی عزیزممیگم عقد موقت رو مرد میتونه ولی در حالتی که بصورت رسمی ثبت بشه حق طلاق به زن ا ...

چه مقاومتی گلم؟ صد در صد باید ثبت بشه خوب تا شناسنامه بدن. نمیشه که یکی بیاد بگه این صیغه ی منه اینم بچش شناسنامه بدین. یه چیز بدیهیه. اما من میگم قانون این حق رو بهشون داده که چنتا میخوان صیغه کنن. اجازه نمیخواد. این حرف شما برا ازدواج دائمه که باید اجازه ی همسر اول باشه

الان اسی نگفت که میخواد طلاق بگیره. میخواد حق و حقوقشو بگیره و شوهرشو ادب کنه. 

منم با نظر شما موافقم. نمیدونم چرا یهو گارد گرفتی ؟!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم قانون کجا به نفع زن بوده این دومیش باشه میگه جرم نیس میتونه ولی زن اول اگه نخواست یا توی سختی ...

اگر مرد شروط ضمن عقد رو امضا کرده باشه که درجا زن میتونه طلاق بگیره

اما اگر اون شروط هم امضا نشده باشه بازم با عسر و حرج میتونه طلاق بگیره

بحث در سختی بودن نیست ، کلا وقتی زن دوم اثبات بشه دادگاه عسر و حرج حسابش میکنه

اسی جان حرفات منطقی نیست خدایی بلاخره ما هم زنیم . من شوهرم ی نفرو فالو کنه یجوری میرینم بهش تا یک ه ...

میدونم جوونم ولی پاسوزاین دوتابچه شدم،خودم هم دارم زجرمیکشم توی این زندگی

چه مقاومتی گلم؟ صد در صد باید ثبت بشه خوب تا شناسنامه بدن. نمیشه که یکی بیاد بگه این صیغه ی منه اینم ...

خب چه اهمیتی داره وقتی زن اول میتونه طلاق بگیره بره مهریشم بگیره ؟

بله قانون ایراد داره ولی اینکه زن میتونه طلاق بگیره و نمیگیره دیگه مشکل خودشه

اتفاقا خوب التماس کن خوبم ازش پول بگیر برای تو بچهات خرج نکنه برای اون زن اشغال بچه حرومزادش خرج میک ...

افرین بهت واقعاعزیزم،ولی شوهرمن پول به من نمیده،کل وسایل خونه روخودش میخره میاره برای بقیه چیزاهم میگه باخودم برین بخرین بیاین

میدونم جوونم ولی پاسوزاین دوتابچه شدم،خودم هم دارم زجرمیکشم توی این زندگی

بچه اونم هست میخوای بد بودن پدرشونو تو جبران کنی ؟مطمئن باش زنه انقدر خر نیست بچه های تو رو بزرگ کنه . پس برو جدا شو بچه هاتم میده به خودت

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ای وای این چه قانونیه

مزخرف ترین قانون دلم بحالت درد. اومد دختر برای این مردا باید سلیطه پول بگیر باشی اینا اشغالن خانوم خونه بدردشون نمیخوره نگاه سلیطه با سیاست شو خواهش میکنم بعد اون زنه ول می‌کنه 

با همینم میتونستی شکایت کنی طلاق بگیریهزار تا راه برا طلاق داری ولی نمیخوای طلاق بگیریدرگیر چی هستی ...

نمیخوام طلاق بگیرم‌چون بچه هامومیگیره ازم اون‌مرتیکه

نمیخوام طلاق بگیرم‌چون بچه هامومیگیره ازم اون‌مرتیکه

خوب گلم خودت وقتی برای خودت ارزش قائل نیستی، توقع داری بقیه ارزش قائل باشن؟! باید بسوزی و بسازی چون خودت خاستی.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
افرین بهت واقعاعزیزم،ولی شوهرمن پول به من نمیده،کل وسایل خونه روخودش میخره میاره برای بقیه چیزاهم می ...

خب پول باشگاه که تو باید از کارتت بدی اگه کارت بهت میده که کارت بکشی  بگیر برو جای عابربانک‌ کارت به کارت کن بگو باید برای من هر ماه یک پول معین بریزی من غرور دارم نباید که هر ماه دستم جلوت اضافه باشه