سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
عزیزم بله میتونه صیغه کنه و جرم نیس ولی با اثباتش به زن حق طلاق داده میشه که هم مهریشو بگیره و هم طلاق بگیره.. توی دفترچه ازدواج یه بنده که نوشته زوج بدون اذن زوجه حق ازدواج مجدد نداره
خب چاره ای ندارم،فقط کلابیخیالش شدم بره هرغلطی میخوادبکنه،بالاخره من هم خدایی دارم
اسی جان حرفات منطقی نیست خدایی بلاخره ما هم زنیم . من شوهرم ی نفرو فالو کنه یجوری میرینم بهش تا یک هفته از ترس پیداش نمیشه . اصلا خودش میترسه از من نزاشتم پاهاشو از گلیمش دراز تر کنه . اخه چرا داری باهاش سازگاری میکنه تو سنی نداری خیلی جوونی . میتونی حتی ازواج مجدد کنی .
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧