2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180082 بازدید | 1057 پست
من وکیل هم‌حتی گرفتم ۲۰میلیون بابام پول وکیل دادبرام،ولی آخرش گفت بچه هاحضانتشون باپدرشونه

شما دادخواست چی دادی ؟ یه راست دادخواست حضانت دادی 20 میلیونم ازت گرفت که بهت بگه با پدرشونه؟ قانون حضانتو نمیدونست ؟ رو چه مبنایی اصلا یعنی رای دادگاه رو خودت ندیدی ؟ یعنی اون وکیل این چیزایی که من میگمو نمیدونه؟ مهریه و نفقه هم اصلا نزاشتی اجرا و وکیل هم بهت نگفت که میتونی با عسر و حرج طلاق بگیری؟

ما که یه آدم عادیم این چیزا رو میدونیم وکیله نمیدونسته و شما الان درگیر اینی که چیکار کنی بیشتر پیشت باشه ؟ 

دیگه داری یه چیزای تخیلی میگی که کل تاپیکت زیرسوال بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑چطوره یه مدال هم بندازه تو گردنش؟! یا وقتی میاد فرش قرمز براش پهن کنه!

به خاطر حق بچه هاش که نره سمت اونا 

مجبوره

وگرنه این بکشه کنار که اونا راحت سهمشونو تصرف کنن؟ 

بچه ها آینده نمی‌خوان 

درس و پیشرفت نمیخوان

این آقا فردا اگه کم بیاره ببینه اینا بی احترامی میکنن روزی اینارو قطع میکنه

، الان که وقت لجبازی و انتقام نیست 

الان باید تا میتونه مراقب حق بچه هاشو وخودش باشه

الله اکبر 

اینایی ک میگن احترام بذار و اینا فازشون چیه

همین ک اون طرف زنده س باید خداروشکر کنه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

همه. راها رو رفتی نشد شوهرتم اینطور معلومه آش. دهن سوزی هم نیست با این فکرا فقط خودتو پیر می‌کنی ب ...

اره منم همه چیزروسپردم به خدا،ولی خداهم انگاری بیشتربااوناس نه بامن😔

اون زن اگه بچه داره از شوهرت میتونه بدون اجازه تو عقد دائم کنه با شوهرت طبق قانون متاسفانه 

طلاق بگیر 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برا شوهر خوب چیکار کنیم..اسم کاربریت دیدم حس کردم بلدی

تو این کانال عضو بشی با دوره هایی که گذاشته میتونی

مرد اروچه همسر چه پدر چه برادر  سر به راه کنی و در کنارشون آرامش داشته باشی

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن 

دوستم میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

نه بابا،خونه اجاره ایه،گفتم منوول کن بچه هاموبه جای مهریه بهم بده میگه من بچه هاروبهت نمیدم بروخودت ...

گوه خورده شکایت کن بگو زن صیغه کرده بدون اجازه من چرا اینقدر بی بخاری چرا چرا چرا 

بزن خاندان شو به آتیش بکش خونه و زندگی رو آتیش بزن چرا تا الان صبر کردی که یدونه بچه اش شده دوتا 

واااای خداااا مغزم سوت کشید 

من بودم آدرس زنه رو پیدا میکردم بلای جونشون میشدم اینقدر آبرو ریزی بکن اینقدر سلیطه بازی در بیار مجبور بشه یا تور طلاق بده یا اونو

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره