2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180438 بازدید | 1057 پست
اسی مشکل شوهرت چی بود که زن صیغه کرده؟ یعنی مشکل زندگیتون چی بوده؟

والامشکلی نداشتیم باهم،به من گفت من برم شمال رستورانموراه بندازم‌شماروببرم اومدشمال نگوبااون زنیکه س منم خبرندارم،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقش اینه که بازبه بهونه بچه میخوادکلاپیش اون باشه

میدونه بی رحمانه به نظر میرسه ولی اون ت رو نمیخواد اگر هم هستی برای بچه هات موندی قیدشو به عنوان مرد زندگیت بزن 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

خیلی سخته،بعضی وقتامیگم همه چیزروبزارم وبرم ولی بعدش دلم برابچه هام میسوزه

من درکت میکنم داداش بی غیرتی بی شرفم ول کرده رفته پیش زن از خدا نشناس زن و بچه اش ول کرده خدا همچین مردهایی بکشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مجبورم،خانوادم درآمدشون زیادنیست من یه سال کنارخانوادم بودهفت ماه این مردبچه هاشوندیدحتی یه زنگ نزدب ...

بعد بنظرت این میتونه بچه نگهداره که تو از تهدیدش میترسی؟تو خودت دوست نداری جدا بشی وگرنه بچه بهونه است 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
شکایت کن برای مهریه، برای نفقه خودت و بچه هات. و برای اجرت المثل. به غلط کردن بندازش. چرا تا حالا هی ...

به خداشکایت کردم،تاشیش هفت ماه دنبال کارای دادگاه بودم،ولی متاسفانه دادگاه پول میخواد منم که وضع مالی خوبی ندارم واینکه دادگاه هم کلاطرف اونبود

همه. راها رو رفتی نشد شوهرتم اینطور معلومه آش. دهن سوزی هم نیست  با این فکرا فقط خودتو پیر می‌کنی ب فکر خودتو بچه هات باش شاد باش از خدات باشه نیاد سمتتون فقط خرجتون رو بده کافیه ‌.این سالها که صبر کردی شیش هفت سال دیگه صبر کن که بچه ها ب سن قانونی برسن بتونی مستقل بشی تا اون موقع هم اکه میتونی ی کار برا خودت فراهم کن که پس‌انداز داشته باشی .ب مردی که ب تو قانع نبود آویزون نمون ‌خدا بزرگه تو حرکت کن خدا کمکت می‌کنه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
شاید زیاد اختلاف و دعوا داشتن و سر لج و لجبازی اینکار رو کرده

بحث ودعوا که توی زندگی هست کلا،ولی شوهرمن میگه حرف حرف منه منم زیربارحرف زورنمیرم‌وجوابشومیدم اونم روانی میشد،ولی این‌هرچی بگه میگه چشم