2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 61 پست
دلداری و همدلی درست بکنید که اثر گذار باشه دقیقا کی دستو پا میشکنه واسه پوست سبزه اونم تو فرهنگ خاور ...

همین ک پول میدن میرن سولار ینی دست پا میشکنن برای این رنگ پوست😘

ایرانیا رنگ پوستشون اینه باید بهم احترام بزاریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ک پول میدن میرن سولار ینی دست پا میشکنن برای این رنگ پوست😘ایرانیا رنگ پوستشون اینه باید بهم اح ...

آدما هرچی هستن لایق و قابل احترامن

من چیز دیگه ای گفتم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

خودت ولی خودتو دوست داشته باش نگو زشتم

تو خودت خوبی بدیاتو قشنگ میفهمی چرا خودت باید همش از خودت ناراضی باشی

بیشتر به خودت برس یه کاری کن بهتر از الان بشی

مهم ترینش اخلاق آدمه که تو اجتماع مثل ادم رفتار کنه تا به دل بشینه وگرنه زیبایی تا کجا میخواد به درد بخوره

باید ببینی مشکل چیه مثلا من فهمیدم فک پاینم عقبع و باعث ایجاد غبغب و عقب رفتگی چانه شده و حتی هنگام خنده هم زشت میشم چون دو فک رو هم نیست دنبال عملم ت هم راه حل پیدا من حالا ت خرجت کمتره یردکتر پوست برو باشگاه

تو یه سنی پیش میاد که آدم حس می کنه خیلی زشتِ ،طبیعیه زیاد خودتو درگیر این افکار نکن ،خودتو رها کن ما زشت یا زیبا مخلوق پروردگارمون هستیم خاصت ما نبوده که چه شکلی باشیم،  ۵۰درصد زیبایی صورت زیباست و ۵۰ درصد سیرت زیباست ،ما می تونیم مرتب و تمیز باشیم و با سلیقه لباس بپوشیم و زیبا رفتار کنیم ،خوب صحبت کنیم،خوب آرایش و پیرایش کنیم  سعی کن تمرکز کنی رو این چیزها ،موفق باشی عزیزم

با قوز دماغم مشکل داشتم الان فهمیدم همچیم بده

خب اونو هم عمل کن هرچه زودتر ولی باشگاه باعث زیبایی میسه حتما برو گود و سیاهی هم فیلر میتونی بزنی همه انقد کار میکنن رو خودشون ما ساده ها ساده ایم از این ب بعد انجام میدم