2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 61 پست
چرا احساس ناکافی بودن داری اخه چهره ای که بقیه ازت میبینن با چیزی ک خودت تواینه میبینی خیلی فرق داره ...

هیچکس نگفته زشتم.. 

تازه خیلیام زیاد تعریف میکنن  دثستام میگفتن ماماناشون گفته این دختره چه نازه ولی خودم نمیدونم

لوازم آرایشت رو عوض کن 

چند تا عمل ساده مثل دماغ و ژل لب کلی تغییر میاره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا احساس ناکافی بودن داری اخه چهره ای که بقیه ازت میبینن با چیزی ک خودت تواینه میبینی خیلی فرق داره ...

دلداری و همدلی درست بکنید که اثر گذار باشه 

دقیقا کی دستو پا میشکنه واسه پوست سبزه اونم تو فرهنگ خاورمیانه ای ایرانیا؟ 

پوست سبزه رو هم میشه با سولار در آورد لازم به شکستگی دست و پا نیسن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

لوازم آرایشت رو عوض کن چند تا عمل ساده مثل دماغ و ژل لب کلی تغییر میاره

عمل دماغو تا یکی دوسال دیگه قراره انجام بدم ثلی خب میخوام لاقل تا اون موقع یچی داشته باشم

برو دعا کن بینیت بزرگ و پهن نیست یا دندون هات نپوسیدن و نریختن همه ش ماسک به صورت باشیخداتو شکر کن ج ...

بینیمو ندیدی:)) قوز داره ولی میدونم قراره عملش کنم