2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم شمال رانندگی کردم هم تبریز . خیلی تو رانندگی وقتی خانم میبینن با شخصیت برخورد می‌کنن. جاهای دی ...

من خودم رانندگی نکردم اما راننده مرد زیاد دیدم 

خانومارو دست میندازن 

تو اینستا هم دیدم 

تهران و کرج من بودم

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
دقیقا خداییش رانندگی ماشین خانم ها ضعیف تر از آقایان هست موتور هم بیاد کلی نفر به کشتن میدن 🤪 حالا ...

اگه اقایون نپیچن تو دست و پای خانم ها و وحشی بازی در بیارن رانندگی خانمها خیلی هم خوبه

🕊✌🏻
من هم شمال رانندگی کردم هم تبریز . خیلی تو رانندگی وقتی خانم میبینن با شخصیت برخورد می‌کنن. جاهای دی ...

اصلا قرارم نیست طور بدی رفتار کنن

مسئله اینه که بایدم همینطورم باشه 

و اینکه مخالفت یا بی‌احترامی نمیکنن به معنای حمایت و کمک مرد ها نیست

اونا فقط کاری انجام نمیدن 

همین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دقیقا خداییش رانندگی ماشین خانم ها ضعیف تر از آقایان هست موتور هم بیاد کلی نفر به کشتن میدن 🤪 حالا ...

رانندگی خانوم ها ضعیف نیست

احتمالا شما ضعیف هستید تو این مسئله

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

وای چقدر زیبان واقعاااا...حالم خوب میشه هربار میبینمشون انرژی میگیرمممم

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

منم خوشم میاد وقتی یه خانم موتور سوار میبینم ولی خب برای خودم دوست ندارم، چون امن نیست منم آدم ریسک کردن نیستم🥲 با دوچرخه هم فقط تو مسیرای مخصوص دوچرخه سواری میرم اینقدر که غریزه زندگی‌م بالاست 

اصلا قرارم نیست طور بدی رفتار کننمسئله اینه که بایدم همینطورم باشه و اینکه مخالفت یا بی‌احترامی نمیک ...

عزیزم بلاخره پدر یا همسر کمک میکنه به علایق همسر یا دخترش احترام میذاره . کمک مالی میکنه تا بتونه به علاقه ش برسه از نظر من نیاز به قدردانی داره .بازم نظر شما محترم.