2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاری به غیر قانونی یا قانونی بودنش ندارم 

فقط موتور خیلیییی خطر داره 

چون کمترین میزان تعادل رو‌ داره 

و به قول یکی از کاربرا در صورت حتی یک تصادف کوچیک، شکستگی دست و پا حتمی هست 

به هر حال ایمنی ماشین بیشتره 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

اصلا قرارم نیست طور بدی رفتار کننمسئله اینه که بایدم همینطورم باشه و اینکه مخالفت یا بی‌احترامی نمیک ...

چرا واقعا قبول دارم تعداد زیادی اینجوری هستن ولی واقعا نسل های ما خیلی خیلی کمتر شده من که هر وقت دیدم تشویق کردم حتی خانوم خودمم میترسید چند روز پیش یکی واسش خریدم گفتم میشینی خودمم میشینم پشتت تا ترست بریزه همه مثل هم نیستن

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
چرا واقعا قبول دارم تعداد زیادی اینجوری هستن ولی واقعا نسل های ما خیلی خیلی کمتر شده من که هر وقت دی ...

زنان برای انجام کاری نیاز به کمک یا حمایت مرد ها ندارن

همین‌طور که تا الان خودشون تونستن حقشون رو بگیرن

شما مرد ها هم اگه سنگ اندازی نکنین کافیه

احتیاجی به کمکتون نیست.

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دقیقا خداییش رانندگی ماشین خانم ها ضعیف تر از آقایان هست موتور هم بیاد کلی نفر به کشتن میدن 🤪 حالا ...

همیشه با خودم میگم چرا باید تو جامعه باید به زنا ظلم بشه دست کم بگیرنشون حقشون خورده بشه حالا زنایی مثل شمارو دیدم فهمیدم

وقتی زن به زن رحم نمیکنه از اون قانونگذاری که مردم هست نمیشه توقع داشت از ماست که بر ماست