2777
2789
تصادف همیشه هست چ با ماشین چ موتوربا موتور بیشتره ولی نمیشه گفت نباید سوار شد کلا

کلان باید خیلی مراقب باشن ی تصادف ساده با موتور کم کمش ی دست یا پا شکسته میشه مثل ماشین نیست اتاق داشته باشه 

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلان باید خیلی مراقب باشن ی تصادف ساده با موتور کم کمش ی دست یا پا شکسته میشه مثل ماشین نیست اتاق دا ...

اره دقیقا 

موتور خطر داره 

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

دقیقا خداییش رانندگی ماشین خانم ها ضعیف تر از آقایان هست موتور هم بیاد کلی نفر به کشتن میدن 🤪 حالا ...

آخه یه حرفی میزنی که نمیشه جواب نداد. اصلا مهم نیست که تصادف کنی آدم اگه پیاده هم بره ممکنه پاش گیر کنه بخوره زمین مهم اون جسارت اون روشن بینی اون فضاییه که خانومها بوجود آورده اند. یک بخش دیگه ای از زندگیشون رو زنده کردند. این حرف شما یعنی موش موشک آسه برو آسه بیا که گربه شاخت نزنه! اصلا به اهمیت قضیه پی نبرده ای! شرمنده.

والا همین الانم آقایون تو خیابون ی زن راننده میبینن کلی شاخ و شونه میکشن براش 😂🤦‍♀️

والا دقیقا 

دوست دارم بدونم کدوم حمایت که ازش حرف میزنن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
والا همین الانم آقایون تو خیابون ی زن راننده میبینن کلی شاخ و شونه میکشن براش 😂🤦‍♀️

من هم شمال رانندگی کردم هم تبریز . خیلی تو رانندگی وقتی خانم میبینن با شخصیت برخورد می‌کنن. جاهای دیگه رو نمیدونم .