2777
2789

بخاطر شوهرم که خودم حتی انتخابش نکردم الان باید با عواقب زندگی ام کنار بیام در صورتی که مادر پدرم ۱۳ سالگی عروسم کردن و حالا من عاشق شوهرمم ولی اون اینطوریه 

👇

همه محبت های من و خانواده امو نادیده میگره همش میگه شماها دارید تو زندگی من دخالت و نظارت میکنید هرچی بهش بگیم بهش برمیخوره ... دعوا میکنه با خانوادم... عصب یمیشه میریزه تو خودش دوهفته تو خودشه کلا حرف نمیزنه ‌. شدیدا تنبله اصلا مسئولیت پذیر نیست و تهش میگه من عالی ام 

من دارم با این سن و زیر این فشار زندگی با دوتا بچه و دانشگاه و این رفتارش له میشم 

مادر پدرم تو همه کارا کمکم میکنن از غذا گرفته تا نگه داشتن بچه و اون میگه کی گفته کمکت کنن نکنن خودمون از پسش برمیاییم و میگه اینا فقط دخالتشون رو نشون میده 

حالا اگه خانوادت کمک نکنن،تو گوه خودش خفه میشه ها،زر اضافی میزنه.گوش نده.سنی نداری که بخای بادوبچه مسئولیت همه چیز رودوشت باشه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه خانوادت کمک نکنن،تو گوه خودش خفه میشه ها،زر اضافی میزنه.گوش نده.سنی نداری که بخای بادوبچه م ...

حالا چکار کنم 

حتی عرضه دعوا کردن ندارم دعوا کنم آنقدر ساکت میمونه تا گریم میگره 

حتی وقتی دانشگاه قبول شدم یا این بچه دومم بدنیا اومد تبریک نگفت

رابطه تو فعلا با پدر مادرت کم کن، نه برو ن اونا بیان وقتی آنقدر شوهرت پرو و قدر نشناسه، نذار بی احتر ...

تهش بچه هام اذیت میشن چون ن میتونه نگهشون داره نه غدا بده نه چیزی تهش میگه همینه ک هست مگه مهمه ک همه چیز سر جاش باشه در صورتی که بچه ها خیلی مهمهن

خب نزار اونجا ببر مهد تا یکم خرج کنه بفهمه فرق کمک ودخالت چیهکمک های مالی خانواده تم نگه دار تو حساب ...

خانوده ام کمک مالی نمیکنه فیط بچه هامو نگه می‌دارند و غذا های هر تایمو میدن 

اخرین بار مهمون ک دعوت کردیم مادرم اومد کمک دستم باشه دید ک خونه کثیفه بهش گقت چرا دست به سیاه سفید نمیزنی شوهرم ب مادرم تیکه انداخت مادرم خی ناراحت شد بنده خدا

حالا چکار کنم حتی عرضه دعوا کردن ندارم دعوا کنم آنقدر ساکت میمونه تا گریم میگره حتی وقتی دانشگاه قبو ...

کاریش نداشته باش.اون میخاد باسکوتش حرفش پیش ببره و تورو توتنهایی  گرفتارکنه.درست معلوم خوبی بهش نیومده،خودش مگه کمک حالت؟میگی بی مسئولیت.یبار اظهارنظرکردنی بگو کارایی ک اونا میکنن رو خودت انجام بده همیشه،من سربلندباشم پیش خانوادم.وقتی خودت انجام نمیدی من ربات نیستم که با ۲۰ سال دوبله بزرگ کنم،دانشگابرم کارای خونه بکنم.بالاهره آدمم وکم میارم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود