2777
2789
عنوان

بیست سالمه با دوتا بچه میخام برم بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 79 پست
کاریش نداشته باش.اون میخاد باسکوتش حرفش پیش ببره و تورو توتنهایی گرفتارکنه.درست معلوم خوبی بهش نیوم ...

اون میگه اشکالی نداره خونه طویله بشه یا اینکه بچه ها غذا نخورن یا درس نخونن یا تو به دانشگاه نرسی یعنی میگه بیا باهم بی مسئولیت باشیم

اون میگه اشکالی نداره خونه طویله بشه یا اینکه بچه ها غذا نخورن یا درس نخونن یا تو به دانشگاه نرسی یع ...

نمیشه که،یه گل روفرض کن،مثلا پیچک،دنبال رشد ،دنبال این که خودش ب یه جایی برسونه.ازدواجم میکنیم که کامل بشیم.اگه قرارهرروز بدتراز دیروزباشیم پس رشدمون چی میشه؟بچه روغذا ندی؛خونه کثیف،دانشگانری،ک چی بشه؟یاناراضیه ازدرس خوندنت یا از زندگی ناراضی.یه جای کارمیلنگه باهاش منطقی درارامش حرف بزن

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که،یه گل روفرض کن،مثلا پیچک،دنبال رشد ،دنبال این که خودش ب یه جایی برسونه.ازدواجم میکنیم که کا ...

اره ولی حرف نمیزنه 

و اینکه میگه هرکی باشه باید جوابشو بدی حتی مادر من 

معتقده فقط به پدر و مادر خودت نباید جواب بدی بقیه گاون

اره ولی حرف نمیزنه و اینکه میگه هرکی باشه باید جوابشو بدی حتی مادر من معتقده فقط به پدر و مادر خودت ...

درونگراس،بالاخره اون روزی ک حوصله داره میتونی سرحرف بازکنی.ببین اولویت توزندگیت چیه همون رو ادامه بده.اگه اولویت هردو بچه اس،و شوهرتم رواین تاکید داره،سعی کن بیشتر وقتت رو بچه هاباشه.درس روهم هروقت بچه هابزرگ شدن ادامه میدی.موفقیت صرفا تودرس خوندن نیست.هستن کساییکه دانشگاه نرفتن و مدرک ندارن ولی درکشون ازهرچیزی زیاد و جایگاهشان بالاس توجامعه.ببین هدفتون چیه.سعی کن انتخابت ب نفع هردو وبچه هاباشه. باهاش همراه شو و همدل شو ببین حرفش چیه.هدفس ک فهمیدی راهت طبق اون انتخاب کن

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

عزیزم با دو بچه ک نمیدونم چند سالشونن.قطعن کوچیکن دانشگاه رفتن فعلن الزامی نبود با وجود همچین شوهر ناشکری و نمک نشناسی ک تو بچه داری کمک مادر پدرتو نادیده میگیره

منم دو بچه شیر ب شیر داشتم.قطلا اگه کمکی نداشتم داغون میشدم

عزیزم با دو بچه ک نمیدونم چند سالشونن.قطعن کوچیکن دانشگاه رفتن فعلن الزامی نبود با وجود همچین شوهر ن ...

من مجبور بودم برم خودمو کشتم که اتاق عمل قبول شدم 

آخرش سرکوفت زد ک پزشک یک نیاوردی 

اولا الان که شوهرت حساس شده روی خونواده ات یکم کم کن رابطه رو یا کمک هاشون رو به روی شوهرت نیار 

دوما برنامه ریزی داشته باش شب ها یک ساعت دیر بخواب روزها یک ساعت زود بیدارشو تا بتونی کار های خونه و بچه ها برسی 

سوما نظم داشته سعی کن همه چیز رو سر جاش بزاری 

غذا پختن سعی کن تمام حبوبات رو پخته بزار فریزر 

گوشت چرخکرده که میخرید همون اول پیاز و ادویه اش رو بزن بزار فریزر برای کباب تابه ای 

جو پخته شده بزار فریزر 

پیاز داغ و پیاز تفت شده بزار فریز برای ماکرونی و خورشت 

چهارما در مورد دانشگاه سعی هم زن باشی هم مادر هم دانشجو شما باید بین این سه عنوانتون هماهنگی ایجاد کنی 

منم مادر بودم درس میخوندم در پیام نور چون کلاس ها رو میتونستم غیر حضوری برم راحت بودم 

بچه ها رو هم مهد یا کلاس ببر

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست