2777
2789

شوهرم کارش آینده چند ساله الان یکساله که برای کار دولتی آزمون دادن و مراحلش رو گذرونده الان ک آخرشه ام ار ای خواستم یکم مشکل کم داره کمرش که می‌دونم دنبال بخونه هستن و بخاطر همین یکسال کشش دادن تو وخدا برامون دعا کنید یا معجزه بشه یا جوری حل بشه من این مدت به امید اینکه درست میشه اوضاع هر فشاری رو تحمل کردم بخدا کم آوردم دلم ب حال بچم که مدام ازش میخواستم برا باباش دعا کنه میسوزه آیندهوون این استپ که اصلا دردی از بدبختی ما دوا نمیکنه آخرین فرصت شغلی شوهرم قشنگ قابلیت سکته دارم بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خستم تو این یکسال هر ثانیه التماس خدا کردم این خحق ما نیست بخدا

میدونم واقعا سخته امیدت به خدا باشه خودش یه جوری براتون میسازه که اصلا نمیدونید چی شد که درست شد

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

میدونم واقعا سخته امیدت به خدا باشه خودش یه جوری براتون میسازه که اصلا نمیدونید چی شد که درست شد

آمین بخدا اشک چشمام بند نمیاد دلم برا شوهرم میسوزه ی سره می‌گفت نجات پیدا میکنم از اسنپ  فردا تو مدرسه بچم باباش ی کار درست داره دردم واقعا قابل گفتم نیست توروخدا دعا کنید برامون 

آمین بخدا اشک چشمام بند نمیاد دلم برا شوهرم میسوزه ی سره می‌گفت نجات پیدا میکنم از اسنپ فردا تو مدر ...

چشم عزیزدلم از ته دلم دعا میکنم براتون روزای خوبتون به زودی برسه انقد خودتو اذیت نکن با گریه که چیزی درست نمیشه سعی کن قوی باشی که شوهرت با دیدنت دلش قرص شه الان به نیتتون نادعلی میخونم

ممنونم دورتون بگردم حقیقتا از اینهمه محکم بودن و تظاهر کردن خستم

میدونم عزیزم اینو بدون خدا پشت و پناهمونه تو الان ستون خونه ای اگه از خودت ضعف نشون بدی همسرت اذیت میشه الان با بودن و حضور تو وقتی بهش امید میدی دلگرم میشه