2777
2789
عنوان

سلیطه و پرتوقع و پرو باشید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 52 پست

هرکسی توهرجایگاهی ک هس همونی هس ک نشون میده نمیتونه نقش بازی کنه.واونایی ک توخونه پدرندیده هستن و از شوهر یه غول ساختن ک تمام آرزوهاشون همیشه باید برآورده کنه این نقش بازی کردن واسه یه تایم.طرف اگه چشم داشته باشه شعورداشته باشه میبینه زنش عقده ایه.و زیربارنمیره.هرچیزی ب شخصیت مربوط.آدمای بی شخصیت همونطورک گفتی میشن

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شیوه خودمو دارم که هم همسرم ازم راضیه و تو فشار نمیذارمش هم طلامو دارم این چرتو پرتارو بیخود نشر ...

قشنگم لپ مطلبو نگرفتی

اونم شوهرش ازش راضیه خیلی هم دوسش داره

من دارم میگم ک مثل من کم توقع نباشید برای خودتون زندگیتون ارزش قائل باشین

من ی زمان ک میخاستم ماشین لباسشویی بخریم تفاوت اتومات و دوقلو ۲ میلیون تومن بود من برای دو میلیون گفتم شوهرم گناه داره و دو قلو برداشتم الان میفهمم چقد خر بودم

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...

حقوق‌پارکبان ۲۲تا۲۵ مزایای کارمند شهرداری خیلی خوبه بن خرید لباس،گوشت دارن حقوق مهندس کامپیوتر با ۱۵ ...

پارکبان همون رفتگر میشه؟ یا منطورت کارمندهای  دیگه شهردارین؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
هرکسی توهرجایگاهی ک هس همونی هس ک نشون میده نمیتونه نقش بازی کنه.واونایی ک توخونه پدرندیده هستن و از ...

ولی خیلیا خونه پدرشونم دیدن بشدت پر توقعن همونجور بار اومدن نمیتونن کم داشته باشن زیاده خواهن

قشنگم لپ مطلبو نگرفتیاونم شوهرش ازش راضیه خیلی هم دوسش دارهمن دارم میگم ک مثل من کم توقع نباشید برای ...

خر نبودی ساده بودی 

ولی حرفای دوستمم زیاد باور نکن 

شاید اصل قصیه و زندگیشو‌بهت نمیگه 

طاهر زندگیشو با باطن خودت هیچ وقت قضاوت نکن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ولی خیلیا خونه پدرشونم دیدن بشدت پر توقعن همونجور بار اومدن نمیتونن کم داشته باشن زیاده خواهن

وهستن کسایی ک دیدن و زیاده خواه نیستن.میگم مونده ب ذات آدم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
رفتگرا هم جزوشونه کارمندای شهرداری حقوقشون بیشتره چن تا تو خانواده داریم هفته پیش بن خرید جین وست دا ...

من هرچقدر منتطرر استخدامی شهرداری موندن دیدم دفترچه ای ازش منتشر نمیشه

نمی دوم پس اینهمه ادم رو چجوری استخدام میکنه 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
بخداالان اون تووو طلا و پوله من توو ایمان و تقوا عمل صالحححح قوته ور شدم اصن😫😫😖

میفهمم چی میگی منو خواهرمم همینحوری بیچاره کردن هی یکی باشه نون حلال خورده باشه با خونواده همینحوری مثل گاو شوهر کردیم الان ماهی ۲۰تومن کرایه خونه منو نون حلال داره میده😒

توقع ادما از زندگی و مرام و منششون فرق داره

من به شخصه هیچوقت برای خودم نمیپسندم به یکی دیگه فشار بیارم برام چیزی بخرره یا مرامم اجازه نمیده شریک زندگیم رو به سختی بندازم. توقعم از زندگی و همسرم هم ارامشیه ک‌کنار هم داشته باشیم اینکه دو ساعت شب بیشتر خونه باشه بتونیم ی فیلم باهم ببینیم ارزشش برام بیشتر ازاینه ک دو ساعت بیشتر کارکنه تا طلا برام بخره .

من هرچقدر منتطرر استخدامی شهرداری موندن دیدم دفترچه ای ازش منتشر نمیشهنمی دوم پس اینهمه ادم رو چجوری ...

شهرداری فقط پارتیه شوهر دوست من اشپزخونه مرکزی داش مجبور شد جمع کنه با پارتی رف شهرداری شهر ما که اینجوره شاید یه شهر کوچکه اینحور باسه