2777
2789
عنوان

سلیطه و پرتوقع و پرو باشید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زاییدن؟؟؟؟؟؟؟بە زن رفتگرهم حسادت کنیم؟؟؟؟؟؟؟

لپ مطلبو نگرفتی قشنگم

مثال گفتم

منظورم اینه ک قدر خودتو بدونید و خیلی متواضع نباشید ک عادت کنن ک هیچی نمیخای

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...

کم مونده به زن رفتگر حسادت کنیمولمون کنید تروخدا با این چشم هم چشمی هاتون

زن رفتگر مگه چشه؟

در ضمن اگه زن‌پر توقع نباشه مرد هیچ کاری نمیکنه.ابن طلاها هم برای هردوشونه

حتما دوسش داره که طلا میخره ولی حقوق رفتگری چقدره که هم هزینه های خونه رو میگذرونن هم طلا میخرن ..

حقوق‌پارکبان ۲۲تا۲۵ مزایای کارمند شهرداری خیلی خوبه بن خرید لباس،گوشت دارن 

حقوق مهندس کامپیوتر با ۱۵سال سابقه تو بیمارستان ۱۹🫤

من شیوه خودمو دارم که هم همسرم ازم راضیه و تو فشار نمیذارمش هم طلامو دارم 

این چرتو پرتارو بیخود نشر ندید 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

عزیزم تجربت برای عروسی ک مادرشوهر ازش متنفره و منتظره بهانس باهاش دعوا راه بندازه و مدام بدگوییشو پی ...

مادرشوهر همینه دیگ چ انتظار ازش داری

منم ی چیزایی از مادرشوهرم دیدم ک اصلا قابل بیان نیس ولی رفت و امدمو کم کردم ک روانم در آسایش باشه

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...

دقیقا دوست من 

میگف دوست پسرم باید شاسی بلند داشته باشه توو پراید و پژو اذیت میشم کمرم درد میگیره

حالا باباش چی داشت ی موتورگازی ک بیست روز در ماه تعمیرگاه بود 

خاستگار واس خودشو خواهرش میرف مامانش اول میگف چقد پس انداز دارین خونه ماشین چی دارین مامانش پرتوقع بود اینا هم ب مامانشون رفته بودن الان شوهرش ماشین گرفته براش آیفون گرفته طلا زیاد داره 

اونوقت خاستگار برا من میومد ننه بابام میگفتن ایمان تقوا عمل صالح😑😑

درموردهمه جواب نمیده،شوهری که تاکم وزیادبگی میگه بروجدا بشو،تعهدنداشته باشه قاعدتا براش مهم نیس چی میگی،اون بنده خداشوهرش میخاسته زندگی کنه,همه مردی هم به حرفت نیس که بتونی همچین رفتاری کنی

حقیقت محض منم تجربه کردم دقیقا هوای شوهر سابقم رو داشتم و پول به جونش بند خوراکی و خرید خونه انجام میداد ولی برای بقیه خرجای من و بچه کلا فقیر میشد در حالیکه برای دوست دختراش عین ریگ پول خرج میکرد  الان این همسرم رو از اول عادتش دادم هر چی میخوام باید برام بخره انقد رو مغزش رژه میرم تا بخره ندارم و نیست و از کجا بیارمم حالیم نمیشه 😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

دقیقا همینطوره 

من ازدواج نکردم ولی در حق خانوادم همین دختر قانع و کم خرج و کم توقع بودم گفتم مراعاتشون کنم فشار نیارم ولی خواهرم برعکس بود الان خواهرم از نگاه اونا خیلی دوست داشتی و محبوبه ولی قدر منو ندونستن و همیشه تحقیرم می کنن و عادت کردن الان اگر ازشون پول بخوام داد و بیداد می کنن

دختر ترک
مادرشوهر همینه دیگ چ انتظار ازش داریمنم ی چیزایی از مادرشوهرم دیدم ک اصلا قابل بیان نیس ولی رفت و ام ...

چقد زیبا گفتی ....اما کمی دلداریم بده غصه نخورم ک پیش مردم از بدی من میگه خجالت میکشم حس بد میگیرم 🥴😔