2777
2789
عنوان

سلیطه و پرتوقع و پرو باشید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 52 پست
وهستن کسایی ک دیدن و زیاده خواه نیستن.میگم مونده ب ذات آدم

لزومن ادم زیاده خواه بد ذات نیس خانمای اینجا نمیدونم چرا اینقد دشمن همن جامعه به اندازه کافی به مردا رو داده بادشون کرذه نیاز به اینهمه حمایت خانمای اینجا ندارن

حسود نیستم عزیزماینو مثال برای کم سن تر از خودم گفتم نظرتون محترمه

من نمیگم شماحسودی.نظرم گفتم.چشم هم چشمی وقای باعث پیشرفت خوب.وقتی بهش نمیرسی تودلت عقده میشه میشه حسادت.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزومن ادم زیاده خواه بد ذات نیس خانمای اینجا نمیدونم چرا اینقد دشمن همن جامعه به اندازه کافی به مردا ...

هرکسی هرطور مایل همونطورتوزندگیش رفتارمیکنه.ب یاد دادن و خوندن نیس.حتی مردای کم توقع وپرتوقع هم داریم...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
[QUOTE=399820441]چقد زیبا گفتی ....اما کمی دلداریم بده غصه نخورم ک پیش مردم از بدی من میگه خجالت میک ...

شوهرم هیچی ب مادرش نمیگه یا مثلا میگه بیا بریم رو ب رو کنیم اون ادمی ک مثلا بمن گفته مادرم چی پشت سرت گفته خب مثلا من چطور دختر خالمو با مادرشوهرم رو ب رو کنم یا همسایمونو با مادرشوهرم رو ب رو کنم تازه ی بارشم رو ب رو کردم همسایه هه گفت ن من نگفتم همچین چیزی ....باورت میشه از دست مادرشوهرم جرات نکرد حرف بزنه چون بلاخره سی ساله همساین

مردم خر نیستن که میفهمن کی درست میکه کی غلط بذاراینقد بد بگه خسته شه

من اینجوری دلمو اروم کردم گفتم مردم میگن اگه عروست انقد بده بی عرضه ای نگهش داشتی طلاقش بده پس تو خودت بدی ک اونا دارن زندگی میکنن و تو بدگویی میکنی