2777
2789

مثلا طرف توی جمع دوستاش که بحثمون شد بهم اشاره میکنه میگه: آره من اصلا اینو محلش نمیذارم 

ولی درست امروز، وقتیکه دوستش از من خواست که دفتر نقاشیمو بدم ببینه، اونم کنارش نشست اینجوری چسبید بهش با دقت نقاشیامو میدید😂

راجب استوریم تیکه میندازه، از لحنم تقلید میکنه😂

حتی با دقت به حرفام گوش می‌کنه وقتیکه دارم با دوستاش حرف میزنم 

بعضی وقتا وسط کلاس نگاهشو حس میکنم، بعد که میبینمش میدونین... تماس چشمی میگیریم باهم 

بعد خب من درموردش با دوستش حرف میزنم، دوستش فوری میره بهش خبر میده، اونم جواب کلی میده🎀

تیکه میندازه.. اشاره میکنه ولی اسممو نمیاره

باهمدیگه ام حرف نمیزنیم🎀

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

@migmigslowerneighbor‍ ببخشید که تگتون کردم... یه وقته میتونم برای تاپیکم وقتتونو بگیرم؟

خواهش می کنم اره عزیزم بفرمایید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم ایشون احتمالا از شما خوشش میاد و دلش میخواد شرایط دوستی باشما براش مهیا بشه ولی خب خودشو در حد شما نمی‌بینه و اعتماد به نفس ندارها و اینجوری داره خودشو آروم میکنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من حس میکنم ایشون احتمالا از شما خوشش میاد و دلش میخواد شرایط دوستی باشما براش مهیا بشه ولی خب خودشو ...

اره ببینین اصلا خودش میگه اره من اصلا اینو محلش نمیذارم، یا مهم نیستی اینا.. من ناراحت نمیشم بابت حرفش چون خارج از کلاسم دوستای خودمو دارم 

نمیدونم چرا اینجوریه رقتاراش پراکنده ست

اره ببینین اصلا خودش میگه اره من اصلا اینو محلش نمیذارم، یا مهم نیستی اینا.. من ناراحت نمیشم بابت حر ...

کسی که همچین حرفی رو علنی میگه مطمین باش احساس کمبود و خلا می‌کنه از جانب طرف مقابل 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یا ممکنه ازت خوشش بیاد و بلد نباشه ابراز علاقه کنه یا صرفا فقط میخواد جلب توجه کنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

توجه نکن بهش با دست پس میزنه با پا پیش میکشه!

اره توجه زیادی ندارم، منم توجه م نسبت بهش محدوده خب 

مثلا به دوستش میگفتم اره رنگ‌مورد علاقش نسکافه ایه، یا بادقت به حرفش گوش میکردم 

یا اتفاقا به دوستشم گفتم تولد کی بود؟ گفت فلانی.. گفتم آها تولدش مبارک باشه 

درین حد مثلا 

بعد دفتر نقاشیمو اورده بودم خودم داشتم زنگ میزدم واسه خودم دوستاش گفتن بیار ببینیم

کسی که همچین حرفی رو علنی میگه مطمین باش احساس کمبود و خلا می‌کنه از جانب طرف مقابل

منم پسرعموم باهام اینطوری بود🤷🏻‍♀️ خیر سرش اون ۲۴ سالشه و من ۱۹🤦🏻‍♀️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

ببین من از اون طرف چیزی نمیدونم فقط چیزی که تجربه دارم اینه که تا وقتی خودش نیومده بگه بهت علاقه دارم یه ذره هم فکر نکن دوست داره یا از رو علاقه هست 

بعضی مردا مدلشون همینه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر احساس میکنم میخواپ به جمع اثبات کنه که من براش مهم نیستم... البته ناراحت نیستم بابت این رفتارش‌چون خودمم خارج از کلاس دوستای خودمو دارم

منم پسرعموم باهام اینطوری بود🤷🏻‍♀️ خیر سرش اون ۲۴ سالشه و من ۱۹🤦🏻‍♀️

کلا هرکسی رو دیدین تو جمع تحقیرتون می‌کنه مطمین باشین برای خنک کردن مناطق سوخته بدنش داره تلاش می‌کنه 😂

یا ممکنه ازت خوشش بیاد و بلد نباشه ابراز علاقه کنه یا صرفا فقط میخواد جلب توجه کنه

اخه یمدت توجه زیادی بهش داشتم...اونو قطعش کردم حالا اینجوری میکنه