2777
2789
عنوان

پسرم کتک زدم ناراحت هم نیستم

230 بازدید | 25 پست

من خییییلی کم پیش میاد بچم بزنم با اینکه پرخاشگره نزدیک 4 سالشه. امروز که از کار اومدم و خیلی خسته بودم یکم دراز کشیدم گوشی ببینم اینم بازی میکرد الکی منو صدا میزد گفتم بازی کن من خستم کاریم نداشته باش. هر چی گفتم گوش نداد بعد اومد شروع کرد به زدن من بازم فقط جیغ زدم ولی تحمل کردم آخر سر اومد رو گردنم نشست و محکم میکوبید تو سرم منم خیلی خسته و بی اعصاب بودم بخاطر دعوا با شوهر زبون نفهمم . محکم از رو پشتم پرتش کردم رو زمین دلش درد گرفته بود گریه میکرد باز اومد منو بزنه  گفتم حق نداری مامانت بزنی گوش نداد محکم زدم تو دهنش . بعدش کلی گریه کرد گفت دوست ندارم و فلان . ولی من برعکس دفعه های قبلی ذره ای عذاب وجدان ندارم و گفتم خوب کاری کردم حقت بود .دقیقا شبیه پدرش وقتی منو کتک می‌زنع منو میزد هم خسته بودم هم یک لحظه یاد کتک های باباش افتادم که همیشه و هر ماه منو این شکلی میزنه . از کوره در رفتم . حالا برام عجیبه چرا ناراحت نیستم چرا عذاب وجدان ندارم . خواهشا فقط مادر ها جواب بدن مجرد ها و کسایی که بچه ندارن حق ندارن نظر بدن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینطور که شما خط نشون کشیدی من متاهل جرئت جواب دادن ندارم فقط میتونم یکمی خسته و تسلطی به خودت و اعصاب ات نداری عملکرد مغز هنگام ناراحتی یک سوم حالت عادی و نرمال پس آروم باش 

عزیز زورت به شوهرت نمیرسه و داری سر بچت خالی میکنی لطفا بخودت بیا این بچه صرفا بچه شوهرت نیس بچه خودتم هس قبل اینکه از بچت یکی مثل خودت و شوهرت درست کنین یا بمون با شوهرت و بسوز و بساز یا یه لطفی در حق خودت و بچت کن و برو

عزیزم متاسفانه الگوبرداری کرده متاسفم بابت اون شوهر بی شعورت....ولی پسرت بعدا از دلش بیار 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

۴ سالشه فقط 

من درکت میکنم 

پسرم ۵ سالشه گاهی گردن میکشه سعی میکنه قلدری کنه 

ولی من سکوت میکنم تا اروم شه بعد باهاش صحبت میکنم

شده از کوره در برم ولی نه اینطور 

پسرته گلم دشمنت که نیست 

جوابگوی اعمال همسرتم نیست مسلما 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴