2777
2789
عنوان

پسرم کتک زدم ناراحت هم نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 25 پست

عزیزم منم بچه دارم

ولی بچه وقتی خشونت والدین رو میبینه اینجوری میشه

میتونی با صبر و تحمل بهش یاداوری کنی کارت خوب نیست کسیو کتک بزنی گناه داره دیگه با بچت اینجوری برخورد نکن اون طفلی خوب و بد رو نمیفهمه 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه از دست پسرت و شوهرت به شدت عصبانی و ناراحت هستی و چون فکر میکنی همیشه مظلوم واقع میشی و این دفعه حداقل جلوی پسرت وایستادی شاید فکر میکنی حقت رو گرفتی..برای همین عذاب وجدان نداری

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

الگوش متاسفانه پدرش هست

اگه بهش میگی پسرم پس حتما کنترل ادب و رفتارش رو خودت دست بگیر

خودت هم میدونی هم خسته کار بودی و هم بخاطر شباهت رفتارش با باباش بیشتر لجت گرفته

اونم بیگناهه

مراقبش باش

و

همین که اینجا داری تعریف میکتی و مورد قضاوت قرار میدی خودت، یک جور پشیمونی هست

آفرین 👏 

زورت به باباهه نمیرسه

اما به بچه که میرسه

خوب کاری کردی

این جوری بهش یاد میدی اونم زورش به هر کس رسید بزنه

مثلا فردا روز زن و بچش رو

و این دوووور باطل تا ابد ادامه داره

حالا فقط چطوری از کسی که کتک می زنه اونم هر ماه، می تونید بچه دار شید نمی دونم

هر کس جای تو بود عصبی میشد ولی ، به نظرم پسرت نیاز به توجه تو داشت

دقیقا 

روانکاوم میگفت بچه ها دنبال توجه ن 

هر نوع توجهی 

توجه منفی رو خیلی به بی توجهی ترجیح میدن 

اگه توجه مثبت نگیرن جلب توجه منفی میکنن تا مورد بی توجهی قرار نگیرن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من مادرم پسرم ۳ و نیم ساله هستش با این که کاملا مخالف کتک زدنم ولی اینبار حق به شما دادم..‌.

چون دارم یه مادر خسته از کار بیرون، خسته از بچه داری، دچار تنش و بحث با همسر، خاطرات تلخ ضربه خوردن توسط همسر، دچار یاس و ناامیدی رو میبینم...

و این که میگی عذاب وجدان نداری عجیب نیست چون شما سرد و تلخ شدی...

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)