دقیقا تاسفانه اینترنت و گوشی دست اقشار پایین فرهنگی جامعه هم افتاده که حتی به یه بازیگر تلویزیونی هم حسودی میکنن و میزنن به در خاله زنک بازی …. بنظر منم خوب کاری کرد فرهنگسازی کرد چون تفکر مردم راجب دامدارا حتی چوپونا اینه که فقیرن درصورتی برعکس خیلی ثروتمند هستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم فک میکنم چیز خاصی نگفت هر کسی یجوریه دیگه این همه سال با نرگس دوسته کلا هم ت حالا حاشیه ای نداشته
یکم مثل تازه به دوران رسیده ها حرف زد ولی خب حتما شخصیتش اینه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اتفاقا من همچین حسی نگرفتم که پز میده بنظرم بیشتر سعی میکرد بامزه باشه و با شوخی مصاحبه رو پیش ببره ولی دیگه یه کم زیاده روی کرد خصوصا درمورد نرگس،هرچند نرگس دوست صمیمیشه حتما میدونه ناراحت نمیشه که اون چیزا رو گفت
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !