2777
2789
مگه دامداری شکسته نفسی هستش ؟ مثلا دامدار ممکنه ۲۰۰ تا کارگر داشته باشه دامدار فقط با اونی که دوتا گ ...

افرین دقیقا اینا متاسفانه افکار بسته خودشون پافشاری دارن دگم هستن اتفاقا بنظرم فریبا نادری خواست این تفکر که دامدارا بی پولن و … رو بشکنه چون قیاسی بیشعور وقتی فریبا گفت شوهرم دامداره پوزخند زد و میخواست چرتو پرت بگه سریعا فریبا گفت پولداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش گفتدهمسرم دامداره تو برنامه قیاسی شما میگی نیست 🫤😂

تو چه ساده ای! شوهرش صاحب یه کارخانه معروف لبنیاته منظورش از دامدار این نبود گاو و الاغ نگه میداره  منظورش این بود با حالت طنز که تو کار لبنیاته

افرین دقیقا اینا متاسفانه افکار بسته خودشون پافشاری دارن دگم هستن اتفاقا بنظرم فریبا نادری خواست این ...

البته اینا سناریو هست ولی برام عجیب بود چرا فک میکنن دامدار مثلا زیر پا گاو تمیز میکنه البته که مشکلی نداره این کارو کسی بکنه اما دامدارا واقعا پولدارن خیلی پولدار 😂😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تو چه ساده ای! شوهرش صاحب یه کارخانه معروف لبنیاته منظورش از دامدار این نبود گاو و الاغ نگه میداره ...

شرکت های لبنیاتی معروف خودشون دامداری دارند چون برای یک دامدری بزرگ نمیصرفه این مقدارشیررابه قیمت پایین به کارخانه داربفروشه وهمچنین برای کارخانه ی لبنیاتی هم نمیصرفه بخواهد از دامدارشیررابخرد

چ سختی

۲۲ سالش بود رفت زن کارگردان مسعود رسام شد که ۶ ماه بیشتر زنده نبود

فقط واسه پول و شهرت

الانم زن این یارو شده واقعا عقده ای بودن از حرفاش میبارید

مصاحبه اش خیلی چیپ و مسخره بود بنظرم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو چه ساده ای! شوهرش صاحب یه کارخانه معروف لبنیاته منظورش از دامدار این نبود گاو و الاغ نگه میداره ...

چقد مردم ساده ان

از سالها قبل میدونستیم شوهرش کله گنده ی لبنیات روزانه س

حالا میگن دامداره دامداره

منظورش همون که شما گفتی بود

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40