2777
2789
عنوان

راه طلایی کسی استفاده کرده

135 بازدید | 17 پست

می‌خوام کلاسهای دوگام شرکت کنم کسی هست قبلا استفاده کرده باشه ؟

یه خانمی هست تو تلگرام میگه بورسیه می‌کنه برای دوگام هزینش خوبه می‌خوام مطمئن بشم کلاساش هم خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسیم بهم معرفی کرد چون برادرش استفاده کرده بوده برا کنکور تجربی بوده منم فکر کردم برای انسانی مناسب باشه و واقعا دستشون درد نکنه منی که عربی رو به زور ۸ میگرفتم تجدید میشدم هنوز اول راهه تونستم بالای ۱۲ نمره بگیرم امیدوارم برای کنکور هم نتیجه بگیرم از تدرس هاشون 

منو دختر خالم به زور تو آزمون های مشابه کنکور ۲۰ ۳۰ درصد میزدیم از وقتی با نوع برنامه و تدریسشون اشنا شدیم الان داریم ۵۰ ۶۰ درصد می‌زنیم تازه اول راهیم اینجوری پیش بریم با موسسه تو کنکور درصدهامون بالا ۷۰ درصده

من یادمه کلاس ۱۲ ام بودم کارنامه ماهانه ابانم شد ۱۴ و خورده ای 

بعد یکی از اشنا هام معرفی کردن و الان دارم توی یکی از بهترین دانشگاه های ایران درس میخونم شدید راضی ام پیشنهاد میکنم

من پارسال کلاس ریاضی را باهاشون داشتم و خداروشکر تو کنکور نتیجه اش رو گرفتم.

اوضاع ریاضیم خیلی داغون بود ۱۰ درصد اینا میزدم ، در نهایت با تمرین و تکرار و استفاده از کلاسا تونستم ۵۳  بزنم کنکورمو 

در کل خوب بود راضی بودم از کلاس 

من از دوستای مدرسم اسمشو شنیدم و کلی راجبش ازشون سوال پرسیدم وقتی دیدم اره واقعا روی روش درس خوندنشون و آزمون هاشون تاثیر گذاشته رفتم شرکت کردم

الان که نتیجه رو دارم میبینم و دارم میبینم که روی ترازم چقدر تاثیر داشته میگم خداروشکر واقعا