2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که خیلی درس بخونه ولی رتبش خوب نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 89 پست
من منبخدا درست خوندم از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب می خوندم تو مریضی و درد و کوفتبالا سر بالای مریضم تو بیم ...

یه نمونه دیگه🙂

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

تو چی میدونی من بدبخت پارسال چقدر سختی کشیدم؟ از کل زندگیم زدم آخرش شد یه مامایی ببین منم کم گریه نک ...

تو غلط کردی که میگی جای من میلنگه .آره اوت موقع ای که ی ابله میاد به دیگران بی احترامی میگرد من بدون در نظر گرفتن سنم و شرایط میشستم خر میزنم و نوش جونم که دام قبول شدم . حتی امسالم که باز قبول نشدم نوش جونم .به تو چه حالا این وسط فضول ؟ باور کن اون ۱۵ ساعتم همینطوری  اسباب بازی طور میخوندی . ملت فضول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم عزیزم رتبت چند شد؟ بمون پشت وقتی انقد پشتکار داری قطعا میتونی

نه دیگه نمیتونم بمونم خیلیییی خستم 

افسردگی شدید دارم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

تو غلط کردی که میگی جای من میلنگه .آره اوت موقع ای که ی ابله میاد به دیگران بی احترامی میگرد من بدون ...

برو به امید موفقیت💪 محسن رضایی ۲😎

درضمن فقط یه بار اجازه داری از سهمیه استفاده کنی😁

نه دیگه نمیتونم بمونم خیلیییی خستم افسردگی شدید دارم

چی قبول شدی امسال؟

منم دقیقا شرایطم مثل تو هر روز میخوندم مشاور داشتم ولی یکی اینجا هست میگه با روزی ۴ ساعت میشه پزشکی اورد😊

ویدئو نمیذاشت فقط می‌نوشت، مثل نوشتن روزمرگی ها و..

برای همونم وقت صرف میشه 

کلا اینستا رو که باز میکنی به هر حال 2 تا استوری از مردم که میبینی بعدش یه روز ممکنه نری سمت ریلزا ولی روز بعد میری 

حالا شاید یکی یه ریلزی اداستوری کرده باشه و بعد دیدن اون میری ریلز بعدی، میری اکسپلور و وقتت میره

چه برسه به کسی که تولید محتوا هم میکته، یعنی میشینه فکر میکنه مینویسه و طبیعتا گرافیک و تم و رعایت میکنه استوریشو قشنگ میکنه و اپلود میکنه 

کلا اینستا همینجوریشم سمه چه برسه به سال کنکور 

منم امسال دوازدهمم کنکور دارم 

لاااایک نکنننن😤
چی قبول شدی امسال؟منم دقیقا شرایطم مثل تو هر روز میخوندم مشاور داشتم ولی یکی اینجا هست میگه با روزی ...

هیچی قبول نشدم

فرهنگیان ترازم شد ۱۰ هزار رد شدم

تراز تجربی ام شد ۷۲۰۰ بازم رد شدم

اصلا انتخاب رشته رو ریدم 

چقدر عصبیم میکنن اینجور افراد 

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

برو به امید موفقیت💪 محسن رضایی ۲😎درضمن فقط یه بار اجازه داری از سهمیه استفاده کنی😁

کودن بودن یهنی اینکه به رتبه ۴ هزار کنکور با معدل ۱۸.۹۰ و تراز ۸۸۰۰  بگی سهمیه ای..... توم در باسنت اسم دو سه تا آدم رو بچسبون که اون  ساعت خوندن احمقانت و تناسبش به رتبت از یاد بره . آها راستی ی چیزی ، این :😎 : فقط داره تو رو ی احمق نشون میده❤️ی احمقی که حتی نمیدونه کسی که سهمیه ایه ترازش بالا نیست و رتبش فقط تغییر میکنه 😂😂😂❤️ بنده تراز کلم ۸۹۰۰ بود . شمام برو پارس کن و زوزه بکش  و پاچه مردم رو بکش از شدت سوزش درون و حسادتت💋 روزت بخیر جوابت رو نمیدم خوب خودت رو تخلیه کن

هیچی قبول نشدمفرهنگیان ترازم شد ۱۰ هزار رد شدمتراز تجربی ام شد ۷۲۰۰ بازم رد شدماصلا انتخاب رشته رو ر ...

منم با تراز ۷۵۰۰ مردود زد

ببین اشکال نداره تو تجربش رو داری قطعا امسال موفق تر میشی با انگیزه شروع کن کم کم درسا رو بیار جلو نزار آیندت خراب شه🙂

مطمعنم میتونی😍

منم با تراز ۷۵۰۰ مردود زدببین اشکال نداره تو تجربش رو داری قطعا امسال موفق تر میشی با انگیزه شروع کن ...

دورت بگردم من خیلی وقته تصمیم رو گرفتم نمی‌خونم براش 

هیچی قبول نشدمفرهنگیان ترازم شد ۱۰ هزار رد شدمتراز تجربی ام شد ۷۲۰۰ بازم رد شدماصلا انتخاب رشته رو ر ...

ععصبیت نکنم خوشگلم . من گفتم با روزی ۵ تا ۸ ساعت میشه تراز خوب گرفت به شرط اینکه پایه خوبی داشته باشی و خوب و با تسلط درس بخونی . ولی دوست  نادون ما اون ۸ ساعت رو ندیدن و به بنده که تراز کلم شو ۸۹۰۰ میگن سهمیه داشتم...وقتیم میگن ۵ ساله کنکور دادم میگن آدم حساب نمیکنن منو😁⭐️خلاصه عصبیت نکنم

کودن بوون یهنی اینکه به رتبه ۴ هزار کنکور با معدل ۱۸.۹۰ و تراز ۸۸۰۰ بگی سهمیه ای..... توم در باسنت ...

😂😂😂😂

میسپارمت به خدا دعا خیر خیلی ها پشت سرت بعد کنکور

ععصبیت نکنم خوشگلم . من گفتم با روزی ۵ تا ۸ ساعت میشه تراز خوب گرفت به شرط اینکه پایه خوبی داشته باش ...

دورت بگردم موفق باشی♥️

دورت بگردم من خیلی وقته تصمیم رو گرفتم نمی‌خونم براش

ایشالله که تصمیمت درسته

ولی یه جمله وقتی منم قرار شد برم مامایی ثبتنام کنم یکی بهم گفت ببین تو کدوم شغل حالت خوبه یه انگیزه ای بهت میده که شبانه روز میتونی با همون جمله زندگی کنی😊😊

😂😂😂😂میسپارمت به خدا دعا خیر خیلی ها پشت سرت بعد کنکور

دعای خیلی ها اتفاقا همین الانشم کنارمه که تونستم جای ی خاله زنکی مثل تو پیشرفت بکنم . ا ولی منم ی دعای خیر دارم برای سهمیه ای ها ( که به بی شرفی خودتن) و شما هایی که سرتون با ماتحت زندگی بقیست: کمتر حسادت کن . شاید اینطوری میتونستی با روزی ۱۵ ساعت  ۲۵ هزار نشی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂