2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که خیلی درس بخونه ولی رتبش خوب نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 89 پست
معدلت ۱۸ بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معدل من ۱۸.۹۰ بود پس الکی نیست تو شدی ۲۵ هزار من شدم ۴ هزار جای حسادت و بی ...

😂😂😂😂کاریت ندارم ولی امیدوارم و از خدا میخوام استارتر هیچوقتتتتتت به حرف من نرسه هیچوقتتت

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رتبه 4 هزار پزشکی روزانه نمیشه آورد، شاید تو یه سری از شهرها بشه ولی تا جایی که اطلاع دارم نمیشه ...

منظورم جای تاپ نیست ولی سنندج و سیستان و بندرعباس راحت قبول میشن اینم نشد فیزیو

😂😂😂😂کاریت ندارم ولی امیدوارم و از خدا میخوام استارتر هیچوقتتتتتت به حرف من نرسه هیچوقتتت

انشالله که استارتر از اشتباهات بقیه پند بگیره و نه بشه ۲۵ هزار نه بشه ۴ هزار . بلکه بشه رتبه زیر ۱۰۰ . این فقط وقتی ممکنه که ذهنش رو باز بزاره برای تغییر و بهتر شدن . نه مثل شما که اومدی با بی احترامی به سال های کنکور من توهین کردی و قلبم رو شکوندی . این روز رو یادت باشه که دنیا بدجور میگرده . دیگه کاریت ندارم جواب ذات جاهلت رو ی جایی میگیری.  روزت بخیر دختر 

آدما فرق دارن 

دختر داداشم خودشو کشت در حد چی سالی یبار نمیدیدیمش 

آخرم نیاورد پزشکی و خیلییی پایین شد رتبش 

اما دخترخالم کنار درس رقص و ....هم داست دانشگاه صنعتی شریفه الان 

من من

بخدا درست خوندم از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب می خوندم 

تو مریضی و درد و کوفت

بالا سر بالای مریضم تو بیمارستان هم درس خوندم 

نشد نشد نشد

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

انشالله که استارتر از اشتباهات بقیه پند بگیره و نه بشه ۲۵ هزار نه بشه ۴ هزار . بلکه بشه رتبه زیر ۱۰۰ ...

تو چی میدونی من بدبخت پارسال چقدر سختی کشیدم؟ از کل زندگیم زدم آخرش شد یه مامایی ببین منم کم گریه نکردم بابت این رشته مذخرف

وقتی تلاش کنی و به جایی نرسی و بدون سهمیه دقیقا اوضاع همینه اخرش بدبخت میشی یکی مثل من

توعم یه جای کارت میلنگه 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...بله دیدم چون اگه خدا نخواد نمیشه خودتو حلق آویزم کنی نمیشه

دقیقا یه ارزو داشتیم برا اون باید روزی ۱۰۰۰ بار عررر بزنم😭

من منبخدا درست خوندم از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب می خوندم تو مریضی و درد و کوفتبالا سر بالای مریضم تو بیم ...

متاسفم عزیزم 

رتبت چند شد؟ 

بمون پشت وقتی انقد پشتکار داری قطعا میتونی