2777
2789
عنوان

پسرم نمیتونه کپسول بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 25 پست
تلخ نمیشه؟

دیگه مجبوره عزیزم 

منم خودم اینجوری بودم هنوز که هنوزه هم همینم 

نمیدونم چرا ولی نمیتونم اصلا کپسول بخورم اصلا ها 

حتی قرص سرماخوردگی رو نصف میکنم میخورم 🤦‍♀️

اگه نمیتونه بخوره زورش نکن گناه داره 

من مامانم منو از صندلی برعکس آویزون می‌کرد بزور 

بهم میداد حسه خفگی بهم دست می‌داد آخرم بازم نمیتونستم بخورمش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچگی اونقد سر کبسول خوردن گریه کردم که نگوبخاطر همین کبسول ها حاضر بودم بمیرم اما دکتر نرم

اره واقعا ، الانم کپسول کلسیم همینه، فکر کنم اندازه دربند انگشت بشه، اصلا نمیشه قورتش داد، پدرشوهرم میخوردش، من اصلا برام سوال بود چطور میشه قورتش داد

اره میترسم ضرر داشته باشه. ظهر که از مدرسه اومد دوباره امتحان میکنیم شاید بتونه

البته یه دکتری بود بهم میگفت با ماست بخور بره پایین 

منکه امتحان کردم نتونستم حال شاید برا شما مفید بود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اخه من بچه بودم اینجوری میخوردم

درسته 

خب خیلیا دیگه نمیتونن 

شما تونستی عزیزم افرین 

ولی بعضیا نمیتونن دیگه 

پسر من 12 سالشه هنوزم نمیتونهتازگی بزور جویدن قرص قورت میده ولی کپسول نمیشه دیگه

همیشه تو یکمی آب انبه قاطی می کردم پودرشو تا بتونه بخوره

حجم آب انبه رو کم بگیر مثلا یک سوم استکان بسه خودش خیلی شیرینه