2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به نظرم کسی انبار نمیکنه سفارش میگیره فرداش می‌فرسته یه تعداد محدودی چرا سرمایه بخوابه /مثلا تهران گاها من سفارش میدم خب از بازار برام می‌فرستم خب معلومه از بازار سفارش میگیره برای من می‌فرسته همش نه بعضی سفارش ها چون از پیکش میپرسم از کوجا میاری

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
الان به نظرم کسی انبار نمیکنه سفارش میگیره فرداش می‌فرسته یه تعداد محدودی چرا سرمایه بخوابه

نه منظورم اینه کسی که20میلیون در میاره تو ماه چقدر سرمایهراصلیش هست

الان به نظرم کسی انبار نمیکنه سفارش میگیره فرداش می‌فرسته یه تعداد محدودی چرا سرمایه بخوابه /مثلا ته ...

چرا سرمایه نخوابونیم؟الان ۱۰تومن مثلا لباس انبار داریم همین لباس بمونه سال بعد ارزشش ۲۰تومنه

گرچه اصن نمیمونه

نه منظورم اینه کسی که20میلیون در میاره تو ماه چقدر سرمایهراصلیش هست

خب تو موجودی انبار رو گفتی / اون سرمایشو نمی‌دونم چون بسته به نوع  جنسش میزان سودش قیمت کالا داره

چرا سرمایه نخوابونیم؟الان ۱۰تومن مثلا لباس انبار داریم همین لباس بمونه سال بعد ارزشش ۲۰تومنهگرچه اصن ...

خب ممکنه در آنلاین شاپ موفق نباشه یا بعضی اجناس مثل لباس فصلی هست بله بعضی کالا ها مثل سشوار همیشه هست اگر موفقه و مطمین تقریبی که باید حساب کنه برای رسیدن به سود ۲۰میلیونی مثلا در یک کالا چقدر باید پول سرمایه بزاره 

برای رسیدن به سود ۲۰میلیونی مثلا در یک کالا چقدر باید پول سرمایه بزاره مثلا اگر روی شلوار جین که قیمتش ۱میلیون که ۳۰۰سودته خب باید ۶۶تا بفروشی تا ۲۰میلیون سود کنی حالا چقدر سرمایه میخواد حدود ۴۷ میلیون/هر کالایی رو اینطوری حساب کن برای سود ۲۰میلیون