2777
2789
عنوان

باشوهرم سر تلوزیون دعوام شد میگه تلوزیوننمون بمونه خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6118 بازدید | 58 پست
ب خاطر ده اینچ خودتو از چشم نندازفک کن برای مادر خودت گذاشتی زندگی رو سخت نگیربعدا بهترشو بخرینب جاش ...

نه نمیتونم قبول کنم. ما اومدیم اون دوتا داشت سریع یکیشو فروخت. ازاونا میس که خرج کنه تو خورد خوراکم مونده

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خود مادرشوهرت بگو که ما تلوزیون خودمونو میبریم وقتی همسرت نیست جا به جا کن جمع کن آماده کن

الان میترسم بهش دست بزنم قاطی کنه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

یه خیر خونشو داره یسال میده با اجاره. نه من تلوزیون خودمو میخوام

خداروشکر.ان شاالله که خدا به دلش بندازه تلویزیون خودتونو بهتون بده.مامان اینا خونشونو تعمیر کردن؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

دلش نمیاد.مادرش نمیگه براخودتون رو ببرید؟

یبار جلو شوهرم گفت وای الان اینو ببرین اون یکی واسه اینجا  خیلی کوچیک میشه

خداروشکر.ان شاالله که خدا به دلش بندازه تلویزیون خودتونو بهتون بده.مامان اینا خونشونو تعمیر کردن؟

الهی آمین‌. اره آجر و سیمان کردن

بنظرم زشته ببری،بزار بمونه انشالله به دونه نو بخرید

نه بخدا شوهرم ازاین کارا نمیکنه همه چیم داغونه

الهی آمین‌. اره آجر و سیمان کردن

شما نبر همون کوچیکه رو بگو حالا که میرسم باید تی وی خودم بخری .‌اینم نمی‌برم بمونه برای مادرت 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بنظرم زشته ببری،بزار بمونه انشالله به دونه نو بخرید

شوهرش یه تیشرت براشون نمیخره تلویزیون بخره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز