میخوایم ازخونه مادرشوهرم بریم وقتی اومدیم اینجا تلوزیون مادرشوهرمو که ۳۲ اینچ گذاشتیم اتاق خواب واسه خودمون که ۴۲ اینج گذاشتیم پذیرایی واسه مادرشوهرم الان که میخوایم بریم شوهرم میگه واسه مادرمو ببریم واسه ما بمونه اینجا. من با این مرد نفام چیکار کنم خدا ازش نگذره
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
سلام آسمان جان مبارکه ان شاله خونه جدید برات خیر و خوشی بباره خوشحالم گلم خدا پشتته خوشحال باش برات از خزونه خودش خونه جور کرد معجزه پس به چی میگن الانم ترجیحا با شوهرت و خانوادش بحث نکن پشیمون نشه شوهرت اخلاق نداره گلم بذار تی وی بمونه ان شاله خدا خودش برات بهترینها میسازه بگو خدایا به خاطر تو اینو میدم به اینا خدا برلت میسازه بحث نکن بذار از اینجا بری گلم ان شاله خدا برا خواهرتم میسازه خدا خودش برا هممون بسازه ان شاله
شوهرت بذار مجبور بشه بره تلاش کنه از خونه مادرش در بیاین بهتره مادرشم که میخواد شما بری کاراش کنی غذا بپزی پسر لوسشم آب دلش تکون نخوره خجالت نمیکشن ببین بهانه دست این دیوونه ها نده
اسی الان وقتش نی برا تی وی دعوا کنی. فقط از اونجا برو تا بعدش خدا بزرگه. تو پات رو پوست پیازه با ای شوهر که داری یوقت دیدی لج کرد نیوند. فعلا باید مدارا کنی تا همچی درست بشه.
بابام هروقت خودش بخواد بهم میده مثلا اخرین بار رفتم پونصد بهم داد یا سری قبلش چهارصد. تو هر سه تا دونه ۲۰ تومن سود میکنم