2777
2789
عنوان

باشوهرم سر تلوزیون دعوام شد میگه تلوزیوننمون بمونه خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6089 بازدید | 58 پست
تلوزیون رو شوهرت خریده یا جاهاز تو بوده

نه شوهرم‌خریده

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام آسمان جان مبارکه ان شاله خونه جدید برات خیر و خوشی بباره خوشحالم گلم خدا پشتته خوشحال باش برات از خزونه خودش خونه جور کرد معجزه پس به چی میگن الانم ترجیحا با شوهرت و خانوادش بحث نکن پشیمون نشه شوهرت اخلاق نداره گلم بذار تی وی بمونه ان شاله خدا خودش برات بهترینها میسازه بگو خدایا به خاطر تو اینو میدم به اینا خدا برلت میسازه بحث نکن بذار از اینجا بری گلم ان شاله خدا برا خواهرتم میسازه خدا خودش برا هممون بسازه ان شاله 

شوهرت بذار مجبور بشه بره تلاش کنه از خونه مادرش در بیاین بهتره مادرشم که میخواد شما بری کاراش کنی غذا بپزی پسر لوسشم آب دلش تکون نخوره خجالت نمیکشن ببین بهانه دست این دیوونه ها نده 

اسی الان وقتش نی برا تی وی دعوا کنی. فقط از اونجا برو تا بعدش خدا بزرگه. تو پات رو پوست پیازه با ای شوهر که داری یوقت دیدی لج کرد نیوند. فعلا باید مدارا کنی تا همچی درست بشه.

میتونم بپرسم درامدت از اسکاج بافی چقدره؟

بابام هروقت خودش بخواد بهم میده مثلا اخرین بار رفتم پونصد بهم داد یا سری قبلش چهارصد. تو هر سه تا دونه ۲۰ تومن سود میکنم

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بابام هروقت خودش بخواد بهم میده مثلا اخرین بار رفتم پونصد بهم داد یا سری قبلش چهارصد. تو هر سه تا دو ...

بهتره کارتو عوض کنی تو ایتا کانال های آموزش بافتنی هست عروسک یا چیزهای دیگه بباف خودت کانال بزن کم کم رشد بده با قیمت های بهتر بفروش 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

یادمه تو تاپیکی که وسایلتو رفته بودی جمع کنی گفتی تلویزیونت یه چیزیش سوخته و تصویرش نصفش سیاهه و...

الان که گویا هر دو تلویزیون خونه سالمه که فقط سر اندازه ش بحثه برای بردن