2777
2789
عنوان

باشوهرم سر تلوزیون دعوام شد میگه تلوزیوننمون بمونه خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6018 بازدید | 58 پست
یادمه تو تاپیکی که وسایلتو رفته بودی جمع کنی گفتی تلویزیونت یه چیزیش سوخته و تصویرش نصفش سیاهه و...ا ...

الانم همینجوریه تلوزیون ما لامپ تصویرش نیم سوز شده و باید عوض شه بالای ۳ونیم هزینشه بخوای عکسشم برات میزارم ببین عکس دوتا تلوزیونو. دیگه نیومدم توضیح  بدم دوباره که تلوزیونم چی شده چون قبلا گفتم درهرصورت دوس دارم تلوزیون خودمو ببرم. 

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

الانم همینجوریه تلوزیون ما لامپ تصویرش نیم سوز شده و باید عوض شه بالای ۳ونیم هزینشه بخوای عکسشم برات ...

بزاری بری بعدا وقت هست تعویض کنی. مال خودتو بفروش یه دسته دوم نو ازدیوار بخر

شوهرت وعصبی کنی ممکنه نره دیگه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم همینجوریه تلوزیون ما لامپ تصویرش نیم سوز شده و باید عوض شه بالای ۳ونیم هزینشه بخوای عکسشم برات ...

وقتی تصویر درست حسابی نداره چه فایده ای داره چنداینچ بزرگتر بودنش

چون خیلی زود همینم خراب میشه

اینجوری واقعا به نفعته اون یکی رو ببری که سالمه

نه اینکه شوهرتو سر لج بندازی

اثاث کشی کردی عزیزم ؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
دیگه اومدیم شوهرم باخودش آورد وگرنه مادرشوه م اونموقه دوتا تلوزیون داشت ما اومدیم واسه خودشو فروخت ی ...

بگو باشه پس خونه خودمون تا تلپیزن 55یا بزرگترش رو بگو نخریدی منم نمیام.نفهمها با خودشون چی فکر میکنن.

عزیزم رفتی خونت به سلامتی؟

عزیزم تمیز کردم هنوز نرفتم یسری خورده وسیله هارو هم داداشم اومدنی اینور چیدم تو کابیتت هنوز بقیه وسیله هام مونده

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بسلامتی

سلامت باشی گلم