2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید سوال میپرسم باز ❤️🥹میشه بگی چیکار کنم جذبم میشه

به خودت حس مثبتی ندارم اما با وساطت یک نفر می تونی مثلا از دوستان خودت یا از دوستان اون یه ماجرا سر هم کنین 

حس می کنم تو یه محیط کاری اشنا میشین و شغلش ازاده خیلی خونگرم و مهربونه تعداد بچه هاتم زوج حس می کنم ...

خوشگلم بنظرت داییم وکالت قبول میشه امسال؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته        https://s6.uupload.ir/files/20251031_124525_oupi.jpg

فعلا ازدواج حس نمی کنم بیشتر پیشرفت مالی و شغلی واست حس می‌کنم

راجب من هرچی حس کردی بگو ببینم درسته یا نه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
حس می کنم این رابطه رو ادامه ندی به نفعته بیشتر به خدا نزدیک شو و ایمانتو قوی کن و تمرکزت روی اهدافت ...

مرسی عزیزم درست گفتی اره خودم ادامه نمیدمش 

ولی خب یعنی دیگه سمتم برنمیگرده؟ 

در مرود اینکه کی ازدواج میکنم و اینکه سنتی هست یا با عشق میگی عزیزم؟ 

و اینکه دانشگاه میرم من سال دیگه یا میمونم پشت 

کی وارد رابطه میشم

وایییی دقیقاااااا�🥹🥹🥹🥹اجیییی درمورد پیمان چی حس میکنیی?وارد رابطه میشیم؟چه فکری درمورد من داره؟ه ...

پیمان تقریبا مثل تو مهربون و خوش قلبه اما برعکس تو یکم زرنگه و سیاست داره ولی خیلی زود خام و دلش رام میشه گاهی وقتا بهت فکر می کنه اما به قصد رابطه نه اینطوری احساس نمی‌کنم فعلا تو پیش قدم نشو اگه یه موقع پیش بیاد حرفی بزنه یا درخواستی بده زیاد سرد برخورد نکن اما سیاست داشته باش و پیچیده نشون بده خودتو.  صحبت‌هاتونو ادامه بدین تو این میان واسش دلبری کن حس می‌کنم دلشو می بازه بهت 

پیمان تقریبا مثل تو مهربون و خوش قلبه اما برعکس تو یکم زرنگه و سیاست داره ولی خیلی زود خام و دلش رام ...

وضعیت مالیمو چطور پیشبینی میکنید؟

کی بچه دار میشم و جنسیتش؟ 

پیمان تقریبا مثل تو مهربون و خوش قلبه اما برعکس تو یکم زرنگه و سیاست داره ولی خیلی زود خام و دلش رام ...

عزیزم میشه راجب من و امیر علی هم انقدر توضیح بدین😘😘

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

حس می کنم این رابطه رو ادامه ندی به نفعته بیشتر به خدا نزدیک شو و ایمانتو قوی کن و تمرکزت روی اهدافت ...

بهم فکر میکنه؟ چه زمانی میره تو رابطه؟ بعد رابطش خوب پیش میره یا ضربه میخوره ازش 

عشقم مهتا خیلی کوچولوعه بهش وابستم بنظرت بزرگ بشه دیدگاهش به من چیه؟در کل چی ازم حس میکنی هرچی حس می ...

مهتا حس می کنه تو خیلی ادم مغرور و خود شیفته ای هستی اما دوستت داره و با احترام باهات رفتار می کنه یه وقتایی میانتون شکراب میشه اما پشیمون میشه ولی در کل دوستت داره

میشه منم بگید خواهشا کی میبینمش ؟؟میریم تو رابطه ؟؟کی ممنونم ازتون