الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرت همسرایندم چطور باهاش آشنا میشم اونم رواشماسه یا نه و ایا فرزندی خواهم داست و میتونم پیش همسرای ...
حس می کنم تو یه محیط کاری اشنا میشین و شغلش ازاده خیلی خونگرم و مهربونه تعداد بچه هاتم زوج حس می کنم تو زندگیت یه سری تنش ها کنارش داری چون یا بخاطر مشکلات روحی و اخلاقته یا هرچیز دیگهای اما حس می کنم بخاطر اخلاقه خیلی نزاع با همسرت داری اما اون صبوره و تحملت می کنه در کل میگم اگه واسه خودت صبور نیستی و عجولی با ادما صبور باش وگرنه تو روابطتت چه با همسر چه اجتماع و و دیگران تاثیرات منفی میذاره حس می کنم یه دوره ای از زندگیت دچار بحران روحی میشی اما به واسطه همسرت درست میشه زندگی خوبی در کنارش داری
سلام عزیزم میشه مال منم بگی خیلی سر در گمم توروخدا بگو اکه دیدی پستمو😭😭😭😭با امیر وارد رابطه میشم ...
حسم مثبت بود بله وارد رابطه میشی اما مراقب باش چون حس می کنم ساده ای و سیاست رابطه رو نداری خیلی حس خوبی از امیر نمیگیرم احساس می کنم تو رو فرد سادهلوحی میبینه که میخواد از احساساتت سو استفاده کنه
حس می کنم تو یه محیط کاری اشنا میشین و شغلش ازاده خیلی خونگرم و مهربونه تعداد بچه هاتم زوج حس می کنم ...
بنظرت کی عاشق تره کی وابسته تره؟میتونه بفهمه منو؟شادم کنارشم؟با خودش مشکل دارم یا نه و کنارمه میتونه ارومم کنه؟اگه قبل رابطه اخلاقم عوض شه کمتر اسیب میبینم؟بشدت ادم احساساتی هستم بشدت راستش الا خستم بی حوصله