2777
2789
خوشگل من بنظرت نقاشی ادامه میدم یانه؟بنظرت حیطه کاریش چیه؟بنظرت پیشش میتونم خودم باشم؟😬🥰همینکه بهت ...

به دنیای هنر خیلیییییی علاقه داری اما علاقت ذاتیه نه اجباری مثلا منظورم اینه که به قصد پول دراوردن از این حرفه نیست صرفا ذاتی علاقه داری اما بهتره تمرکزت رو روی درست بذاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه سرسنگین باش بهش فعلا درخواست برگشت نده اما در عین حال زیاد هم سرد نباش غیرمستقیم واسش دل ...

قربون محبتتون

خیلی ممنونم که با صبوری وقت گذاشتین و جواب دادین

راستش چون کاتیم و از هم بیخبریم دلبری و اینا جواب نمیده چون راه ارتباطی نداریم 😅

ولی هفته پیش فقط پیام داد با کسی رفتی تو رابطه یا می خوای بری گفتم نه ، گفت برو مراقب خودت باش

من سرسنگین جواب دادم 

ولی جوری حرف زدم که چراغ سبز هم نشون دادم

ولی صحبتمون ادامه دار نشد دیگه :(

به دنیای هنر خیلیییییی علاقه داری اما علاقت ذاتیه نه اجباری مثلا منظورم اینه که به قصد پول دراوردن ا ...

بنظرت همسرایندم چطور باهاش آشنا میشم اونم رواشماسه یا نه و ایا فرزندی خواهم داست و میتونم پیش همسرایندم بدون استرس باشم و حماتگر خوبیه؟

واوووو دقیقافقط گاهی هرازگاهی یه نقاشی میکشم....صرفا واسه ارامشم 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

به دنیای هنر خیلیییییی علاقه داری اما علاقت ذاتیه نه اجباری مثلا منظورم اینه که به قصد پول دراوردن ا ...

سلام عزیزم میشه مال منم بگی خیلی سر در گمم توروخدا بگو اکه دیدی پستمو😭😭😭😭

با امیر وارد رابطه میشم؟

اگه اره چه زمانی و چطور؟

اون در حال حاضر بهم حس داره؟

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
فدات شم 💞💞💞بخشی ازمهریه روداده بهم چندبارالتماس کردم قبلاکفت برگردونی زندگی میکنم چون خیانتکارخا ...

نه نه فعلا نه منتظر باش الان عاشقی و عشقش به اون کورش کرده ولی به زودی این آتیش یه آب سرد روش ریخته میشه

منظورم اینه سرسنگین باش بهش فعلا درخواست برگشت نده اما در عین حال زیاد هم سرد نباش غیرمستقیم واسش دل ...

منم میگی لطفا من با آ که سه چهارماهیه ارتباطم باههاش قطع شده دوباره درست میشه؟  اگر اره کی 

و اینکه بعدش چند وقت در ارتباطیم

و خواهش میکنم اینم بهم بگو آدمی ک تازه باهاش آشنا شدم واقعا مشاوره یا کلاه برداره؟؟؟

عزیزم از ظاهر اخلاق ماه تولدم هرکدوم میتونی میگی؟ 

کی و بت چطور ادمی ازدواج میکنم