2777
2789

خانوما امروز عموم فوت کرد...سه چهار روز بود خیلی مریض بود و بیهوش بود تا اینکه صبح زود زنگ زدن گفتن بیاید بیمارستان که اینجوری شده...

الان خیلی ناراحتم نه واسه خود عموم چون از مریضی راحت شد ایشالا روحش شاد باشه...واسه مادربزرگ و دختر عموهام ناراحتم

حالا این هیچی‌...از شانس عروسی خواهرم قرار بود آخر این ماه باشه که به خاطر ایام فاطمیه نزاشتن بگیریم...افتاد ۳۵ روز دیگه...الان تکلیف جشن خواهرم چی میشه...چقدر باید صبر کنیم...یه راهنمایی میکنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تالار گرفتین؟ بیانه دادید؟ 

اقوام ما معمولا اینجور مواقع خودشون میرن خونه ی عروس و داماد مشکیشو درمیارن میگن بخاطر ما عروسی رو کنسل نکنید 

ولی خب عروس داماد هم حرمت نگه می دارن خیلی بزن و برقص نمی کنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
عموت فوت شده غصه عروسی داری

عزاداریامو به موقع میکنم...از غم این موضوع کم نمیکنه...منتها میخوام بدونم کی میتونیم بگیریم عروسی رو..عروس دامادمون خیلی استرسین یه دایی مریض هم داماد داره که میترسیم چیزیش شه

عمو شخص خیلی نزدیکی هست خب نمیشه اینقدر زود حداقل باید شیش ماه بگذره خیلی زشته الان عروسی یگیرید

چه خبره شیش ماه اخه...بعد چهلم نمیشه بریم خونشون تسلیت بگیم اجازه بگیریم؟ 

تالار گرفتین؟ بیانه دادید؟ اقوام ما معمولا اینجور مواقع خودشون میرن خونه ی عروس و داماد مشکیشو درمیا ...

اینا اصلا همچین خانواده ای نیستن که بیان...از طرفی من میگم بنده خدا پیر بود مریض بود همه انتظار داشتیم ما خودمون بریم خونشون اجازه بگیریم 

عزیزم تسلیت میگم اصولا بعضی ها بعد از چهلم یکم باز صبر میکنن میگیرن خب حداقل ۶ ماه یا بعد سال

من خیلی ناراحتم واسه این موضوع از صبحم گریه کردم...خداییش اخه ۱ سال؟ تا اون موقع دایی دامادم فوت میکنه خدایی نکرده اینا اصلا نمیتونن برن سر زندگیشون

چه خبره شیش ماه اخه...بعد چهلم نمیشه بریم خونشون تسلیت بگیم اجازه بگیریم؟

نمیدونم عزیزم دیگه اینچیزا بستگی به عقاید و سن و سال متوفی و میزان نزدیکی و صمیمت بین خانواده ها داره ببین نظر پدرت چیه ما رسم داریم یه سال صبر کنیم اما بابای من بعد فوت عموم برای من جشن عقد گرفت بعد شیش ماه گفت صاحب عزا خودم هستم صاحب عروسی هم خودم هستم تصمیم با خودمه 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
خدا رحمتشون کنه یک دوستی داشتم خواهرش موقع خواستگاریش حضور داشت چند روز مونده به عقد فوت کرد اینا تا ...

من میگم ۳۵ روز کافیه...توهین نباشه ولی هم مسن بود هم مریض بود و یه چیز یهویی نبود هممون حدس میزدیم