2777
2789

۴ سال و نیمه هست چون تو یه شهر دور از خانواده خودم و خانواده شوهرم بودیم خیلی وابسته من شده خیلی زیاد ...منم دلم میخواد مستقل شما برم بیرون سرکار خسته شدم افسردگی گرفتم بسکه تو خونه بودم و در حال فکر کردن به همچی...شوهرم خیلی خسیس هست دلم میخواد برم برای خودم مستقل بشم اما دخترم و چکار کنم چندماه پیش بردمش مهد دوروز رفت روز سوم انقد گریه کرد نرفت حتی از ماشین هم پیاده نشد هنوز که هنوزه میگه منو نبری مهد من نمی‌خوام تو بری باید تا ظهر پیشم بشینی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من که بچمو بردم پیش ۲ .  از اول مهر تا اسفند ماه  پیشش نشستم .

هرروز صبح تا ظهر پیشش بودم .

الان پیش ۱ هست . ۱ ماهه  میبریم میزاریم مدرسه   ظهر میریم میاریمش .  تا الان که گریه میکنه میگه نمیرم  مدرسه 

ولی کم کم عادت خواهد کرد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شبا پیشت میخوابه باید حتما جاشو جدا کنی بچه تا ۲سالگی بیشتر نباید پیش والدین باشه

پارک ببرش و ازش فاصله بگیر با هم سنوسالاش ارتباط برقرار کنه و مشغول بازی شه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

دکتر می‌گفت باید ببری بچه رو مهد بگی پنج دقیقه بمون بعد بریم خونه و سر پنج دقیقه ببریدش خونه   دوسه روز بعد زمان به  ده دقیقه افزایش بدی   و سر ده دقیقه ببریش وچند روز بعد پونزده دقیقه تا بالاخره عادت کنه 

کم کم از خودت جداش کن والا اذیت میشی

خب گریه می‌کنه نمیره 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من که بچمو بردم پیش ۲ . از اول مهر تا اسفند ماه پیشش نشستم .هرروز صبح تا ظهر پیشش بودم .الان پیش ۱ ...

چقدر زیاد ☹️

چقدر زیاد ☹️

مجبور بودم .  امسال هم یک پدری درآورده  از ما خانوادگی .

محبوریم 

نره از بقیه عقب می مونه . درسته من خودم درس خوندم و بیکار هستم شاغل نیستم . اما میگم  بزار بچم بخونه  حالا ببینیم وضع چطور میشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .