۴ سال و نیمه هست چون تو یه شهر دور از خانواده خودم و خانواده شوهرم بودیم خیلی وابسته من شده خیلی زیاد ...منم دلم میخواد مستقل شما برم بیرون سرکار خسته شدم افسردگی گرفتم بسکه تو خونه بودم و در حال فکر کردن به همچی...شوهرم خیلی خسیس هست دلم میخواد برم برای خودم مستقل بشم اما دخترم و چکار کنم چندماه پیش بردمش مهد دوروز رفت روز سوم انقد گریه کرد نرفت حتی از ماشین هم پیاده نشد هنوز که هنوزه میگه منو نبری مهد من نمیخوام تو بری باید تا ظهر پیشم بشینی
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر میگفت باید ببری بچه رو مهد بگی پنج دقیقه بمون بعد بریم خونه و سر پنج دقیقه ببریدش خونه دوسه روز بعد زمان به ده دقیقه افزایش بدی و سر ده دقیقه ببریش وچند روز بعد پونزده دقیقه تا بالاخره عادت کنه
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من که بچمو بردم پیش ۲ . از اول مهر تا اسفند ماه پیشش نشستم .هرروز صبح تا ظهر پیشش بودم .الان پیش ۱ ...
چقدر زیاد ☹️