2777
2789
عنوان

میخوام درددل کنم از خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر سختبرای همینه حساس شدیحق داری گلم

نه خب از قبلش هم همینطور بود ، مثلا اداره همسرم خوراکی میداد موقعی که میبردم برای پدرم ، پدرم میگفت مگه ما محتاجیم بده به یک نفر دیگه ولی اینقدر پدرم برای ما چیزی میخرید مثلا میگفت اینا جوونن زندگی براشون سخته ولی هر موقع خوراکی های اداره رو میبردم برای خانواده همسرم قشنگ میگرفتن بعد نمیگفتن حالا یکبار برای ما چیزی بیارن که حداقل دلمون خوش باشه که به فکرمون هستن 

گلم حرص نخوربرابچه ات بدهسعی کن پرس وجونکنی ازشوهرت تاچیزی نفهمی وکمترحرص بخوری

نه بابا احتیاج به پرسوجو نیست دارم میبینم ، چون میبینم حرص میخورم میگم نگا بعضی ها چقدر زرنگن ، مارو بگو به خیال خودمون همش میخوایم به این اون محبت کنیم 

شک نکندقیقامثه ماحالاایناپرجمعیت هم هستن۹تابچه هیچ کدوم کاری ندارن جزشوهرمن

وای من احساس میکنم شما مثل مادرمی ، دقیقا همین تجربیات رو پدرو مادر منم دارن ، همه فکر میکنن چون ما خونه ی مادربزرگم نشستیم دیگه چقدر داریم از این بابت سود میخوریم وگرنه اگر بخاطر مادربزرگم نبود تا حالا صدبار رفته بودیم جای بهتر ، همش بابام میگه ما باید بکنیم بقیه رو ولش کن ، عمه و عموهام زورشون میاد بیان مادرشون رو یک بیرون ببرن یک سرخاک ببرن یا بیان خونه ی مادرشون دیدنش ، درصورتیکه همشون خونشون نزدیگه ، نمیکن یک روز براش ناهار و شام ببریم 

ده سال پدر شوهروتروخشک کردیم باماشین خودمون تفریح وگردش ومراسم بردیم حتئ حمام میبردیم داروغذاشو میدادیم بخاطر بیماریش مواد براش میگرفتیم اونم برامون دعا میکرد خداراشکر الان همه چیز داریم

کاش بود وهنوز نوکریشو میکردیم

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

همین مادرشوهرم اینقدر خودش رو مظلوم میگیره جلوی همه ، یعنی اوایل که میرفتم خونه خانواده همسرم بهم میگفتن چه مادرشوهر خوبی داری منم میگفتم اره ولی الان میبینم اونطور که میگن هم نبوده زیرکانه کار انجام میده ولی در کل ادم خوبیه 

ده سال پدر شوهروتروخشک کردیم باماشین خودمون تفریح وگردش ومراسم بردیم حتئ حمام میبردیم داروغذاشو میدا ...

در کل نمی‌دونم از چیه پدر شوهرا از مادر شوهر ها خوبن من خودم از خدام بود پدرشون بمونه ولی مادر شوهرم نه یعنی یه کاری کرده با من که هیچ کس با دسمنش هم نمی کنه

وای منم الان داریم اینارو تحمل می کنم شوهر من بچه آخر پدرشون هم فوت شده الان فعلا ما داریم به مادر شوهر سرویس میدم غیر از شوهر منم یه پسر دیگه هم داره ولی در کل همه چیز وظیفه من و همسرم هست

نه بابا احتیاج به پرسوجو نیست دارم میبینم ، چون میبینم حرص میخورم میگم نگا بعضی ها چقدر زرنگن ، مارو ...

میدونی اینجور شوهرها چه جوری آدم میشن ؟؟

چون خودم تجربه کردم میگم

اصلا اینکه بگی براشون ماشین نبر و چیزی نخر و اینا هیچ تاثیری نداره 

تازه باهات دشمن هم میشن چون از خانوادش بد میگی

فقط باید انقدر سرش رو شلوغ کنی و یک لحظه هم براش وقت خالی نزاری و همش بهونه درست کنی تا کم کم از خانوادش فاصله بگیره 

انقدر واسش خرج بتراش تا واسه همون پول بنزین به قرض کردن بیفته دیگه حساب کتاب میکنه که کی ماشین بیاره

از همین حالا واسه بچت خرج تراشی کن حسابی تا یاد بگیره واسه زندگی خودش خرج کنه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ببخشید دبگه یک ماشین بیرون بردن و یه مسیر کوتاهی که قراره برید دونفر دیگه روهم همسفز کنید با خودتون چه هزینه ای داره که نگرانید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻