2777
2789

ما هر موقع با پدر شوهرم میریم بیرون با ماشین ما میریم درصورتیکه هم پدر شوهرم ماشین داره هم بردارشوهر مجردم که تو خونه است ، مثلا میگیم بریم پارک بعد وسایل رو جمع میکنن میزارن تو ماشین ما همینو نمیگن اقا اینا جوونن الکی پول ماشین ندن ، یا میخوایم بریم خونه ی فلانی مهمونی شوهرم میگه بیاین با ماشین ما بریم اونا هم بدون تعارف قبول میکنن ، خیلی لجم میگیره 

اما ما با پدرم جایی که میریم اصلا اجازه نمیده با ماشین ما بریم خودش ماشین برمیداره ، درصورتیکه ماشین پدرم بزرگه و ماشین ما کوچیکتره خب جای پارک راحت تر پیدا میشه ولی با اینکه ما اصرار میکنیم ولی قبول نمیکنه 

یا حتی یکبار قرار بود برم خونهی فامیل همسرم که فقط خانما بودن بعد همسرم خوابید منم دلم نیومد بیدارش کنم خودم با تاکسی رفتم ولی مادرشوهرم با پدر شوهرم اومده بود حتی نکردن که یک تعارف بکنن که میایم دنبالتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا یک سری دیگه خونه اقوام من مخفیانه زنگ زدم همسرم که بیاد دنبالم یهو دیدم مادرشوهرم لباس پوشید و خداحافظی کرد بدون اینکه تعارف کنه بیاین با ما بریم حتی یک کلمه نگفت شما با کی میرین خونه این موقع شب ، ولی من الکی تعارف کردم که بیاین با ما بریم 

خب زشته دیگه ،ادم به دلش میاد 

یا حتی یکبار قرار بود برم خونهی فامیل همسرم که فقط خانما بودن بعد همسرم خوابید منم دلم نیومد بیدارش ...

پدرشوهر من فوت شده بود تا دو سال هر هفته همسرم اینا رو ورمیداشت میبرد سر خاک ...خواهر و برادرش که متاهل بودن حتی یه بار نگفتن تو ماشین ورندار اینبار ما میایم دنبالت.می نشستن تو خونه هاشون و به شوهرم می گفتن داری مادر رو میبری دنبال ما هم بیا ..

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین ی چی بهت بگم اصلا با ترش رویی و ناراحتی اینو ب همسرت نگو

عوضش مثلا با ناز کردنی یا چمیدونم قلقشو ب دستت بگیر بعضی مردا رو خودتو بزنی ب مظلومی و لوس کنی نرم میشن بگو دوس دارم دوتایی بریم بزار اوناام باماشین خودشون بیان

یا بگو خداروشکر ماشین دارن خب چرا انقد اصرارداری با مابیان

پدرشوهر من فوت شده بود تا یه سال هر هفته همسرم اینا رو ورمیداشت میبرد سر خاک ...خواهر و برادرش که مت ...

افرین دقیقا یاد مادرم افتاد اون موقع که پدربزرگم فوت کرده بود هر هفته میرفتن سرخاک بعد مادربزرگم میگفت بزار زنگ بزنم دخترم (عمه من )سرراه بریم اونم برداریم ، مامانم اینقدر ناراحت میشد میگفت یکبار اینا نمیگن بزار ما بیایم دنبالتون شما ماشین برندارین 

عزت نفس پدرت ستودنیه با همسرت صحبت کن این همه شعبون یه بارم رمضون نوبتی کنه تا ماشین به خرج نیافته

اصلا گوشش بدهکار نیست ، من برام پول بنزین ملاک نیست ولی اینکه بعضی جاها من مجبورم با تاکسی برم و اونا حتی تعارف هم نمیکنن ناراحتم میکنه