2777
2789
عنوان

زنگ زدم بهداشت وازبوفه مدرسه شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 59 پست
خوب بوفه میتونه چیزای بهتری بفروشه مگه مدرسه جای کسب درامده

الان همه ریختن سرت میفهمی چ کاری کردی فردااگ بچت رفت مواد هم گرفت از ساقیش شاکی بشوببین درسته یانه تانون مردم اجرنکنی

سایت دست دونفرع🥹👭

خوب بوفه میتونه چیزای بهتری بفروشه مگه مدرسه جای کسب درامده

بله چرا نباشه. بوفه مدرسه دقیقا جای کسب درامده. شما تسلط کافی روی بچه ت نداری برای جبرانش این کار رو کردی!!!

مدرسه پسر من از عدسی و املت تا هات داگ و بندری داره هرکسی خودش انتخاب می کنه. روی انتخاب های بچه ت و تربیتش کار کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای تربیت مردم وقت برای تربیت بچه خودت بذار عزیزم 

مثل این میمونه که لخت بچت بفرستی تو کوچه بگی مردم شما چشماتون درویش کنید  

امثال شما تو سایت زیاد دیدم تا یکی عکس غذا میذاره کامنت منفیشون تو ذوق میزنه که شاید مردم نداشته باشند عکس نذارید

پس با این اوصاف باید در کل غذاخوری ها و رستوران ها بسته بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شاید اونا همونجا درست میپزن این میره از بیرون میاره

عزیز شما نمیتونی  بگی چون پسر من هرروز میخوره باید جمعش کنن 

به پسرت پول تو جیبی نده هر مدرسه ای بری الان اکثرا ساندویچ میفروشن 

اون بیچاره هامم درامدشون از بوفشون در میاد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

هر کاری کنی تهش پسرت ۱۸ سالش میشه و هر چرندی که دلش بخواد میخوره و تو هم نمی تونی جلوشو بگیری

پسرا شکموئن 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مدرسه قضیه اش فرق می کنهضوابط و مقررات خودشو دارهمجاز نیستن بفروشن

فک کنم خود اینا که ناراحت شدن بچه مدرسه ای هستن وگرنه کل اولیا میگن نه من کسی که بچه مدرسه ای داره فقط میدونه من چی میگم، به چشم سیربودن ونبودن نیست که 

من خودم نان ساندویچ میگیرم فلافل وکتلت میپزم، اخه درست نیست هرروز سرخ مردنی بخوره  ، نان تست میخرم با شکلات صبحانه یا پنیر خامه ای میزارم

تمام عمرم بچهای مدرسه ساندویچ می‌خریدند میخوردنمن نداشتم فقط نگاه میکردم 

فقطططط یکبار یکی دید هیچی ندارم بخورم ته ساندویچشو  با یه برگ کالباس کوچیک داد بهم اندازه یه گردو

یادمه تو دوران دبیرستان بوفه ساندویچ های خوشمزه می‌فروخت به عشق اون ساندویچ ها میرفتم مدرسه😫

نمیدونم کدوم مادر قهبه‌ ای زنگ زد‌ اومدن بوفه رو جمع کردن‌ 

حلالش نمیکنیم😒

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

چرا روزی مردم رو میبندیپسرت رو چشم سیر کن

به چشم سیری نیست عزیزم 

بچه ادم بزرگ که نیست این چه حرفیه میزنید مگه مدرسه جای. کسب درامده

من خودم نان سلندویچ میگیرم توخونه کتلت وفلافل درست میکنم فریز میکنم صبح سرخ میگنم وولی دوس ندارم هرروز سرخکردنی بخورن