2777
2789
عنوان

زنگ زدم بهداشت وازبوفه مدرسه شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 59 پست
به چشم سیری نیست عزیزم بچه ادم بزرگ که نیست این چه حرفیه میزنید مگه مدرسه جای. کسب درامدهمن خودم نان ...

خب بوفه مدرسه برای فروش تغذیه هست 

خیلی ها مادر شاغل دارن یا بچه بدغذا ساندویچ میخرن مدرسه

فکر نکنم به شکایت شما ترتب اثر بدن. آخه کار عجیب و غیر عادی نمیکنن. فلافل هم که غیر مجاز نیست🤷🏻‍♀️

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزوی بچگی ماهمون ساندویچ مدرسه بود. زنگ اول میفروشن سردهم نیست.

اتفاقا تا زنگ اخر میفروشن، اخرشم میبینه موند رودستش بچه هارو صدا میکنه میده بهشون اسمشونو مینویسه بعدا پولشو بگیره

الان همه ریختن سرت میفهمی چ کاری کردی فردااگ بچت رفت مواد هم گرفت از ساقیش شاکی بشوببین درسته یانه ت ...

انشاالله که حرفتون برگرده به خودتون وبچه خودتون معتاد بشه 

حرف زدن بلد نیستی حرف نزن مگه مدرسه جای کسب درامده 

تو خوشت میاد بچت هرروز ساندویچ بخوره؟ 

بله چرا نباشه. بوفه مدرسه دقیقا جای کسب درامده. شما تسلط کافی روی بچه ت نداری برای جبرانش این کار رو ...

همه اولیا شاکی بودن 

مگه میشه نفس بچرو کشت 

شما هیچ درکی ندارید 

ایشون میتونن چیزای بهتری بفروشن

متوجهین من بحثم روی مدرسه هست فسفودی نمیفرستم که بچمو

مدرسه عزیزم بوفه داره و مجوز دارند 

شما وقتی مانع باشید فرزندتون به حرف باشند اگاهشون کنید  غذای خانگی بذارید براشون وقتی پول ندید خب از چه طریق می‌خوان بخرند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مدرسه جاش نیست چیزای بهتری بفروشه

عزیز اگه اینطوری باشه حتی اون کیکم نباید بفروشن چون قند مصنوعیه و ضرر داره 

شما هرچی نگاه کنی ضرر داره 

ولی باید مدیریت کرد اول رو بچتون که سعی کنه خیلی ساندویچ نخوره 

الان مدرسه نفروشه یه کوچه پاینتر از مدرسه داره فلافل میفروشه یکی داره اش میفروشه یکی لبو پخته و...که هیچکدومم بهداشتی نیس

یعنی یه چیزیه که همه جا هست 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
انشاالله که حرفتون برگرده به خودتون وبچه خودتون معتاد بشه حرف زدن بلد نیستی حرف نزن مگه مدرسه جای کس ...

حرف دهنت بفهم من کی گفتم انشالله بچت معتاد بشه اولن ک ازدواج هیچکس بارون نباریده  جوابتم میزارم خدابده

سایت دست دونفرع🥹👭

انشاالله که حرفتون برگرده به خودتون وبچه خودتون معتاد بشه حرف زدن بلد نیستی حرف نزن مگه مدرسه جای کس ...

بعدم جلو شکم بچت بگیر مدرسه نفروشم چهارتا کوچه اون ورترمیفروشن من خودم خواهرم مدرسه ای هیچ وقت تغزیع روازبوفه نمیگیره میگ سالم نیس.بعدم اگ حرفم اشکال داشت چهارنفر لایک نمیکردنو قبول نداشتن شماهم طرز فکرت درست کن 

سایت دست دونفرع🥹👭