2777
2789
عنوان

زنگ زدم بهداشت وازبوفه مدرسه شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 59 پست

خب همه مدرسه ها ساندویچ میارن 

شما باید بچه خودتون رو قانع می‌کردید که نخوره 

شما میگی نیار خیلی ها هم میگن بیار 

نمیشه به به حرف اولیا گوش کنن 

مدرسه پسرم هم میاره ولی خب معاون مدرسه خودش درست می‌کنه و من می‌دونم خیلی تمیزه می‌شناسمش

ولی بازم به پسرم میگم هر وقت نشد تغذیه بذارم یا خیلی دلت خواست بخر 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوفه هر چیزی میاره که نباید گل پسرمون بخره

باهاش صحبت کن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

خب خودت برای بچت ساندویچ درست کن که تماشاگر نباشه. کارت درست نبود. بهتره بچه خودتو تربیت کنی

درست که میکنم ولی دوباره میخره میخوره 

مدرسه جای کسب درامد نیست که

چیزای بهتری بفروشه خوب

درست که میکنم ولی دوباره میخره میخوره مدرسه جای کسب درامد نیست کهچیزای بهتری بفروشه خوب

آرزوی بچگی ماهمون ساندویچ مدرسه بود. زنگ اول میفروشن سردهم نیست. 

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

درست که میکنم ولی دوباره میخره میخوره مدرسه جای کسب درامد نیست کهچیزای بهتری بفروشه خوب

دیگ این ک بوفه چی بیاره بفروشه خودش میدونه

شما آخه فقط به پسر خودت میتونی امر و نهی کنی ن بوفه دار!!!

همیشه تو دوران تحصیل مادرایی مثل شما رو مخم بودن. 

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.