2777
2789
عنوان

از منطق مامانم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 58 پست
درس بخون و آماده باش برای ازدواج؟والا منم متوجه نمیشم

میگ فلان دوستت یاد بگیر شوهر داری میکنه

از فلانی یاد بگیر فلان رشته آورده 

میگم خب من میتونم یکار کنم نه همش باهم بخدا نمیشه 

میگ درس بخون التماس شوهر نکنی من نمی‌فهمم این حرف و یعنی چی من درس میخونم که پس انداز کنم واسه آینده خودم اگه نیاز داشتم چیزی شد پول خودم باشه منت نکشم ولی شوهرم وظیفشه تامین کنه من لباس بخام وظیفه شوهره نه من مامانم میگ اگه بچه دار شدی بچت چیزی خواست واسش بخری 

خب باید از پدرش بخا

مامان من از روز اول هیچی از بایام نخاس بابام عادت کرد ک نده وظیفه کل زندگیو گردن گرفت ک زندگیمون اینجور شد

من کار میکنم اگه ازدواج کردم باعث پیشرفت زندگیمون بشه مثلا باهم خونه بخریم ماشین

اگه کم آوردیم منم کمک خرجی باشم نه مسئولیت کل خواسته هام با خودم باشه

بقیه ک میگن حرف ناحسابی 🥲

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ مامانت چقدر سواد داره دانشگاه رفته؟قرار نیس همه چیتو ب مامانت بگی ک نگو

نه راهنمایی خونده میگ من مادرم نزاشت درس بخونم تو باید بخونی میگم خب فلان رشته رو دوس دارم میگه نه

امسال میگه چرا با اجازه من انتخاب رشته نکردی 

خب اخه 

.... وای بخدا دیوون شدم

میگ فلان دوستت یاد بگیر شوهر داری میکنهاز فلانی یاد بگیر فلان رشته آورده میگم خب من میتونم یکار کنم ...

وای نه تو رو خدا تو اشتباه مادرتو نکن

استقلال مالی عالیه ولی نباید باعث بشه مرد وظیفه خودشو فراموش کنه

من از این موارد زیاد دیدم که چون خانم همیشه خودش خرج میکرده شوهرش بد عادت شده و دیگه انگار نه انگار که وظیفه اونه

باید تعادل رو نگه داشت

مادرت هم اشتباه میکنه ولی خودش متوجه نیست

تو بجای اینکه وقت و اعصابت رو بذاری تا براش توضیح بدی کار خودتو بکن

وای نه تو رو خدا تو اشتباه مادرتو نکناستقلال مالی عالیه ولی نباید باعث بشه مرد وظیفه خودشو فراموش کن ...

دقیقااا حرف دل من و زدی ک من نباید مسئولیت خودم گردن خودم باشه ک مرد وطیفشو یادش بره دقیقا

سرکار زن باید باعث پیشرفت زندگی مشترک بشه نه خرجشو جدا کنه

دقیقااا حرف دل من و زدی ک من نباید مسئولیت خودم گردن خودم باشه ک مرد وطیفشو یادش بره دقیقاسرکار زن ب ...

دقیقا همینه

ولی متاسفانه اکثر دخترا اینو نمیدونن و بعدا به مشکل میخورن

ولی تو لازم نیست تلاش کنی تا مادرتو از اشتباه دربیاری، مسبر خودتو برو و بعدا هم تصمیم درست رو بگیر

اتفاقا مرد وظیفه داره خرجی بده و نفقه که میشه یه مبلغی واسه پوشاک و خرج اضافه ماهانه هم بده طبق قانو ...

اینو به من بگو....اگر خدای نکرده خدای نکرده خیانت کرد یا تصمیم گرفت طلاقت بده چی؟؟ باید به بدترین احتمالات ممکن هم فکر کنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اینو به من بگو....اگر خدای نکرده خدای نکرده خیانت کرد یا تصمیم گرفت طلاقت بده چی؟؟ باید به بدترین اح ...

ببین دقیقا من سرکار میرم واسه آینده خودم که پس انداز کنم برای پیشرفت زندگیمون باشه اگه یجا کم آوردیم من کمک کنم

نه اینک خرج پوشاک و لوازم مورد نیازم گردن خودم باشه

دقیقا این کار باعث خیانت مرد میشه 

تو نخوای از مرد یکی دیگ پیدا میشه که بخواد

زن باید بخواد ک مرد تلاش کنه و پیشرفت کنه زن نخواد مرد میگ پس چرا من خودمو زحمت بدم؟

دقیقا همینهولی متاسفانه اکثر دخترا اینو نمیدونن و بعدا به مشکل میخورنولی تو لازم نیست تلاش کنی تا ما ...

🥲🤍خدا کنه

مرسی عزیزدلم

عشقم مادر خیلی خوب و با منطقی داری

خیلی عالی داره راهنماییت میکنه اما شما اشتباه برداشت کردی

گلم منظور مامانت اینکه ایطور که مردم جامعه دارن پیش میرن اولا ممکنه آدم مناسب گیرت نیاد و ازدواج نکنی

دوما ممکنه هم ازدواج موفقی داشته باشی ان شاءالله 

در هرصورت شما تحصیل گرده و شاغل باشی و درآمد خیلی عااالیه  دستت تو جیب خودته خاستی یه وسیله برا خودت،دوستت،اعضا خونوادت وو... بگیری مجبور نیستی گردن گج کنی پیش شوهر 

درآمد =بااراده خودت هرطور خرجی کنی 

عزت نفس بالایی داری گلم

خدا حفظ کنه مامانت رو 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

🥲🤍خدا کنهمرسی عزیزدلم

خواهش میکنم عزیزم

تو اگه راه درست رو بری مادرت هم متوجه اشتباهش میشه

وقت و روانت رو برای اینجور کارا به خرج نده

ان شاالله که هم توی درس و هم توی زندکی موفق میشی🩵

عشقم مادر خیلی خوب و با منطقی داریخیلی عالی داره راهنماییت میکنه اما شما اشتباه برداشت کردیگلم منظور ...

میدونه حرف شما منطقیه ولی من مامانم و میشناسم 

خاله های من با التماس شوهر واسشون یه لباس میخره روز اول نخواستن پاپیچ نشدن ک میخان اونا هم دیگ نمیخره 

مامان من میگ کلا ازدواج کردی خرجت با خودت باشه مشکل من این حرفشه همیشه ام میگه این حرفو

همیشه

میدونه حرف شما منطقیه ولی من مامانم و میشناسم خاله های من با التماس شوهر واسشون یه لباس میخره روز او ...

بذار بگه عزیزدلم 

تو زندگی مشترک شما که نمیتونه مدام بیاد 

نه خرج شما با شوهرته مامان که نمیتونه بیاد وسط زندگیتون 

بی خیال حرفش نه خودتو عصبی کن نه ایشون رو 

بگو چشم مامان 

بعد ازدواج شما اجازه میدی شوهرت برات خرج کنه خرج هم نکرد ازش درخواست میکنی 

اکثر مردا خسیس هستن 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

ببین دقیقا من سرکار میرم واسه آینده خودم که پس انداز کنم برای پیشرفت زندگیمون باشه اگه یجا کم آوردیم ...

آها حالا شد.....منم دقیقا منظورم همینه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین