ببخشید ولی واقعا دیگ نمیدونستم از کی نظر بگیرم من ادم سرد مزاجیم. شاید هفته ای یه بار نیاز. ب رابطه داشته باشم شوهرم برعکسه اصلا میگم مریضم حوصله ندارم و ... نمیفهمه تازه ردش میکنی قهررمیکنه منم میترسم بی محلی کنم برع گوع دیگه بخوره😣بابا مگه هرچیزی اندازه نداره 7 ساله رابهط داریم میگفتن اخه ب مرور دو طرف سرد تر میشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرمنم یه روزدرمیون میخوادواس من هفتا ای یه بارکافیه قبلاخوب بودهفته ای دوبارچون خونه مادرشوهربودیم الان مستقل شدیم میگه اون موقع نمیتونستم الان دیگه بهم نه نگو
ماام همینیم من یخ یخ اون گرم.من که اعصابم نمیکشه اصلا. فقط حسرت اونایی رو میخورم که میگن شوهرشون سرده خوشبحالشون
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.