2777
2789
عنوان

زن و شوهری ک تب بدنشون سرد و گرمع چطوری باهم زندگی میکنن😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 76 پست
سلام عزیزم منم همینجورم عین خودت اما خیلی دلم برای شوهرم میسوزه گناه دارن بخدا ..شوهر من مثلا هروقتم ...

5 ساعت چخبره، چیکار میکنید اون تو 😐😶

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه  عجیب همه ز ن ها می گن مرد ها گناه دارن ما باید خو د مون در اختیار شون بذار یم‌خب مر د ها هم ۱ کم تحمل کنن جون شون‌  که با لا نمیا د 

حا لم به هم می خوره فکر می کنن هر و قت یا رو خو است باید خودش در اختیار بذار ه انگا ر ابزار هست 

شوهرمنم یه روزدرمیون میخوادواس من هفتا ای یه بارکافیه قبلاخوب بودهفته ای دوبارچون خونه مادرشوهربودیم الان مستقل شدیم میگه اون موقع نمیتونستم الان دیگه بهم نه نگو

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
پنج ساعت یا ابوالفضل مگه چیکار میکنید

🤣🙈.فقط بمن بدبخت فک کن 

شوهر من این اخلاقش خیلی بده ..تازه بهش میگم قرص نخور قهر می‌کنه میگه اصلا برام لذت نداره بدون قرص...مجبوریم خواهر جامعه خراب شده 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

ماام همینیم من یخ یخ اون گرم.من که اعصابم نمیکشه اصلا. فقط حسرت اونایی رو میخورم که میگن شوهرشون سرده خوشبحالشون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.