2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 88 پست

ببین من اهل شعار دادن نیستم ولی پسرا وقتی میخوان یه دختر بالای ۳۰ انتخاب کنن نگاه میکنن به شرایط و دستاورداشون که ببینن وقتشو بابت چی گذاشته که ازدواج نکرده

شما شاغل نیستی اهل حرفه و هنر هم نیستی خب این پوان منفی میشه واسه شما 

و اینکه ازدواج و خواستگارسنتی برای این سن خیلی کم پیش میاد اونا معمولا سراغ زیر ۲۵ ها میرن اگه واقعا دنبال ازدواجی هم سعی کن بیشتر تو اجتماع باشی خیلی کم تو خونه بمون هم اینکه خودت با یکی اشنا شو الان اکثریت اول دوستن بعد ازدواج میکنن اگه شرایطش هم داشتی میتونی تخمک فریز کنی اینجوری توهرسنی ازدواج کنی دیگه نگران بچه و بارداری نیستی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

یه وقتایی واقعا خیلی حالم بده و از همه چی ناامید میشم. خیلی نارحتم از عمر و جوونیم که اینجوری گذشت و ...

برای منم خیلی اتفاقات بدی افتاد،بنظرت دلیلش چی میتونه باشه چرا ادم باید انقدر بدشانسیو بد بختی بکشه منظورم بیشتر آدمان،من هیچوقت بد ذات نبودم وجدان داشتم،چرا من باید بکشم اینارو؟چرا ادمای هفت خط همش خوش شانسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من اهل شعار دادن نیستم ولی پسرا وقتی میخوان یه دختر بالای ۳۰ انتخاب کنن نگاه میکنن به شرایط و د ...

اره حرفاتون درستو منطقیه،بچه کی میخاد بیاره کی حوصله داره،ازین ببعد؟یچیز دیگه من اهل دوستی نیستم تازه دوست هم بشم همه رابطه میخان اخر سر گناه هم کنیم،همه پسرا دنبال …

برای منم خیلی اتفاقات بدی افتاد،بنظرت دلیلش چی میتونه باشه چرا ادم باید انقدر بدشانسیو بد بختی بکشه ...

واای دقیقا!! برای همه خیر خواستیم و حتی کمک کردیم اما روزگار با ما نساخت! نمیدونم چرا کسانی که ظلم کردن و دلمونو شکستن روز به روز خوشبخت‌تر میشن؟

چرا کار رو دوس نداری؟ آدم بیکار که خیلی بده باشه

صبحای زود بیدار شدن برام معضله،بعد اینکه همش باید یه ادم منفی باشه ک خراب کنه ادمو ،من از ادما میترسم از قضاوت شدن،بخاطر درونگرا بودنم

واای دقیقا!! برای همه خیر خواستیم و حتی کمک کردیم اما روزگار با ما نساخت! نمیدونم چرا کسانی که ظلم ک ...

باور میکنی ،کفر نمیگم ولی چرا خدا با اینا کاری نداره؟دلیلش چیه بعضی اوقات با خودم فکر میکنم….خدا میزنه تو سرما اما با اونا

من ۳۳سالگی ازدواج کردم تومحیط، کوچیک مجردموندن یعنی افسردگیه خالص چه حرفاکه نشنیدم یکی قشنگ روم میگفت خواستگارنداشتی مجردموندی یکی میگفت دیگه بایدبری سرکاربه مجردی زندگی کردن عادت کنی یعنی دیگه کسی سراغ دختر۳۰سال به بالانمیره البته از۲۰سالگی بهم ترشیدم میگفتن

من ۳۳سالگی ازدواج کردم تومحیط، کوچیک مجردموندن یعنی افسردگیه خالص چه حرفاکه نشنیدم یکی قشنگ روم میگف ...

باور میکنی یه نفر مرد بود بخاطر یسری مسایل و خودشیرینی کردن جلو زنشو فامیلای زنش داشت مجرد موندنمو مسخره میکردو یکی دوتا باز ادامه دادن حرفشو؟تازه بچهای خودشم تو سن بالا ازدواج کردن فکر کنننن حالا خیالش راحته بمن تیکه میندازه مرتیکه

باور میکنی ،کفر نمیگم ولی چرا خدا با اینا کاری نداره؟دلیلش چیه بعضی اوقات با خودم فکر میکنم….خدا میز ...

نمیدونم واقعا. منم این فکرا گاهی تو سرم میاد اما نمیخوام ناشکری کنم و یا کفر بگم...اما دلمو صاف کردم و واگذارشون کردم به عدالت خدا.

باور میکنی یه نفر مرد بود بخاطر یسری مسایل و خودشیرینی کردن جلو زنشو فامیلای زنش داشت مجرد موندنمو م ...

خدا یجایی جوابشو میده منم زمان طلاقم دایی شوهرم متلک انداخت بهم 

کار خدا دختر خودش بعدا ازدواج کرد دوبار طلاق گرفت

البته دخترشم بدجنسه مظلوم نیس