2777
2789

چقدر کار تو کلینیک ترک اعتیاد دشواره امروز روز اولم بود پرستار داشت روانشناس دکتر منشی خود دکتر هر ۴۰ دقیقه یکبار دقیق هر ۴۰ دقیقه یکبار یک لیوان چایی میخورد و کلی سیگار دود میکرد مریض های که اومدن بعضی هاشون واقعا خوب بود بعضی هاشون انقدر بوی دود میدادن حالت بهم میخورد بعضی هاشون کلا بی اعصاب بودن بی اعصاب خیلی تجربه بدی بود همه مریض هاشون معتاد بودن اصلا بوی سیگار دکتره بوی مواد سیگار اونجا پر بود بی اعصابی مریض ها دیدن بیچارگی اون ادم ها روانیم کرده بود ولی نمی دونم امروز زنگ زدن فردا بیا برم یعنی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتون اونجاچیه؟

فضاش دقیقا همونطوره که توصیف کردی و این بستگی به ویژگی ها خودتون داره،اگر‌به بوی دود و سیگار حساس هستین،اگر کارکردن باادمایی که به لحاظ روحی و روانی تحت فشار هستن براتون سخته احتمالا این شغل براتون مناسب نیست

کارتون اونجاچیه؟فضاش دقیقا همونطوره که توصیف کردی و این بستگی به ویژگی ها خودتون داره،اگر‌به بوی دود ...

دقیقا چند درجه بدتر مثلا در مطب دیروز باز بود یه پسر اومد از آب سرد کن اب خورد اونجا پرستار داره بدبخت جر داد که چرا وارد شدی اب خوردی

دقیقا چند درجه بدتر مثلا در مطب دیروز باز بود یه پسر اومد از آب سرد کن اب خورد اونجا پرستار داره بدب ...

اینکه چیزی نیست بدتر ازایناهم هست🤭

برای کسایی که روانشناسی خوندن معمولا این محیط ها جذابه ولی برای هرکسی مناسب نیست