چقدر کار تو کلینیک ترک اعتیاد دشواره امروز روز اولم بود پرستار داشت روانشناس دکتر منشی خود دکتر هر ۴۰ دقیقه یکبار دقیق هر ۴۰ دقیقه یکبار یک لیوان چایی میخورد و کلی سیگار دود میکرد مریض های که اومدن بعضی هاشون واقعا خوب بود بعضی هاشون انقدر بوی دود میدادن حالت بهم میخورد بعضی هاشون کلا بی اعصاب بودن بی اعصاب خیلی تجربه بدی بود همه مریض هاشون معتاد بودن اصلا بوی سیگار دکتره بوی مواد سیگار اونجا پر بود بی اعصابی مریض ها دیدن بیچارگی اون ادم ها روانیم کرده بود ولی نمی دونم امروز زنگ زدن فردا بیا برم یعنی؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فضاش دقیقا همونطوره که توصیف کردی و این بستگی به ویژگی ها خودتون داره،اگربه بوی دود و سیگار حساس هستین،اگر کارکردن باادمایی که به لحاظ روحی و روانی تحت فشار هستن براتون سخته احتمالا این شغل براتون مناسب نیست