2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی

1080 بازدید | 90 پست

سی و خوردی سنمه دیگه نه رویا دارم نه هیچی ،بیخیال ازدواج‌شدم بچه ک بماند،دلم انقد پیره انقدر پیره که منی که دلم خیلی چیزها میخواست الان نمیخاد از همچی گذشتم من هیچی دیگه واسه از دست دادن ندارم،اونایی که همسنم هستین چه حسی دارین الان؟مول من بیخیال شدین یا…؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درس خوندی؟ دانشگاه یا سر کار رفتی؟؟

والا منم ۲۴ سالمه یه جوری باهام رفتار میکنن انگار ۳۰ سالمه و دیر شده همه چی

به خودت بیا تهش واقعا شوهر نیس ک

اگه خانوادت اوکی هستن و گیر نیستن عالیه ک 🤌 لذت ببر از زندگیت

۴۳ سالمه و تا الان ازدواج نکردم ، اما تا امید نشدم، به رویاهام باور دارم و واسشون سخت تلاش میکنم، اگه بهشون رسیدم فبها، اگه نه از خودم راضی ام که تلاشمو کردم مقصر من و نسل من نیست که توانایی ازدواج نداریم، مقصر ....بی خیال 

حرف مردم و دشمنا چی

فامیلای منم با اینکه ۲۴ سالمه زیاد کسشر میگن و تیکه میندازن به یه ورت بگیر خانوادمم مدام مقایسه میکنن ک فلانی سر کار میره تو نه

فلانی ۵ سال ازت کوچیکتره تشکیل خانواده داد😑😑

خب ب عنم

یه سری چیزا عین ازدواج دست ما نیس

ولی بالاخره مجبوری بری سر کار🥸🥸