2777
2789
بله متاسفانه نمیدونم چه خبره اصلا

بهت حق میدم

پیوی به نی‌نی‌یار پیام بده تا رسیدگی کنه

درسته در مقابل این آدما سکوت بهترین پاسخه

ولی اینا به قدری وقیح هستن با سکوت بقیه خیال میکنن در مقابلشون کم آوردی و احساس ارزشمندی میکنن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

شما یکی از کسایی هستید که وقتی آدم یه نگاه به تاپیک هات میندازه می‌فهمه باید تعلیق دائم باشید.

بله تاپیک های شما خیلی پرمفهوم و عمیق هستن،مخصوصا اون تاپیک آخرتون که از این قضیه که شوهرتون غذای مادرشوهرتون رو خیلی دوست داره عاصی شدین.خداروشکر که شما تعیین نمی‌کنید کی باید تعلیق بشه یا نشه وگرنه اولین نفر خود شما هزاربار تعلیق مشکی می‌خوردید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت حق میدمپیوی به نی‌نی‌یار پیام بده تا رسیدگی کنهدرسته در مقابل این آدما سکوت بهترین پاسخهولی اینا ...

چندوقت پیش هم یکی از همین ها به چرچیلم گیر داده بود و تهمت میزد.

نمیدونم چرا سایت آنقدر بی در و پیکر شده 

چندوقت پیش هم یکی از همین ها به چرچیلم گیر داده بود و تهمت میزد.نمیدونم چرا سایت آنقدر بی در و پیکر ...

چون رسیدگی نمیشه

الان توی تایپک ترکیده شما آیا مشکلی برطرف شد؟ رسیدگی صورت گرفت؟

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

نه واقعاولی آنقدر پیگیری میکنم تا درست شه خبلی وقیح شدن بعصی از کاربرها

من باشم هیچوقتی سکوت نمیکنم و کاملا حق داری

چون سکوت مرزهای وقاحت رو برای این عده‌ جابه‌جا میکنه و بازم فرصت گیرشون بیار آدم رو به رگبار تهمت میبندن

من باشم هیچوقتی سکوت نمیکنم و کاملا حق داریچون سکوت مرزهای وقاحت رو برای این عده‌ جابه‌جا میکنه و با ...

دقیقا همینطوره 

من حافظه بلندمدتم تا حدودی خوبه و خوب کاربرهای و دیدگاه هاشون یادم میمونه

من به خاطر اینکه گفتم صادق هدایت کمونیست نیست تعلیق شدم و درنهایت به خاطر اینکه روبه روی حامیان تجاوز وایسادم تعلیق دائم شد کاربری اولم،اما نمیدونم این کاربرها چرا نسبت بهشون هیچ رسیدگی ای صورت نمیگیره 

دقیقا همینطوره من حافظه بلندمدتم تا حدودی خوبه و خوب کاربرهای و دیدگاه هاشون یادم میمونهمن به خاطر ا ...

ویژگی مشابهی داریم

منم حرفای کاربرا همیشه یادم میمونن و از قضا برای تهمتا و فحاشی‌شاون آدم بسیار اسکرین شاتی هستم چون این جماعت دست شیطون رو از پشت هم بستن.