2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحای زود بیدار شدن برام معضله،بعد اینکه همش باید یه ادم منفی باشه ک خراب کنه ادمو ،من از ادما میترس ...

ازدواجم کنی به خاطر بیکاری افسرده میشی. سعی کن تخصصی یاد بگیری و هدف داشته باشی

خدا یجایی جوابشو میده منم زمان طلاقم دایی شوهرم متلک انداخت بهم کار خدا دختر خودش بعدا ازدواج کرد دو ...

اصلا مرد چرا باید این حرفارو به دختر بزنه؟😳

باور میکنی یه نفر مرد بود بخاطر یسری مسایل و خودشیرینی کردن جلو زنشو فامیلای زنش داشت مجرد موندنمو م ...

توکلت به خداباشه درکت میکنم عزیزم من ازدواج کردم دیگه کلاباهمه ی فامیل قطع رابطه کردم انقدخوشحالم دیگه روی نحسشونونمیبینم

اره حرفاتون درستو منطقیه،بچه کی میخاد بیاره کی حوصله داره،ازین ببعد؟یچیز دیگه من اهل دوستی نیستم تاز ...

نه اصولا رابطه هایی که پسر فقط به قصد سرگرمی واردش شده به رابطه منتهی میشه

یه عالمه ازدواج با دوستی و بدون رابطه اتفاق افتاده

بچه اول هم که انصافا توی هرسنی بیاری شیرینه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

توکلت به خداباشه درکت میکنم عزیزم من ازدواج کردم دیگه کلاباهمه ی فامیل قطع رابطه کردم انقدخوشحالم دی ...

ادم دلش میخاد بره یه شهر دیگه هیچکسو نبینه 

نه اصولا رابطه هایی که پسر فقط به قصد سرگرمی واردش شده به رابطه منتهی میشهیه عالمه ازدواج با دوستی و ...

پسر خوب خیلی کمه،اوج ازدواجو شور و اشتیاق تو دهه بیست هست اخرش تا ۲۷،۲۸

استاتر عزیزم ، منم 36 سالمه هیچ دوست و رفیقی ندارم میخوام آزمون ارشد شرکت کنم البته منم مثل قبل د ...

برای شاغل خوندن

منتظر ارشد قبول شدن نباش عزیزم

مگر اینکه قصدت تغییر شهر باشه و مثلا بخوای ارشد تهران قبول بشی 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تاحالا نشده به جایی برسم،اینو خدا باید بخاد که نمیخاد

چی بگم والا 

شرایط شما رو نمیدونم.... ولی اینکه گفتی تا حالا نشده به جایی برسم، خیلی بیشتر از این که تو این سایت بشه، بررسی میخواد

صداقت بی رحمانه با خود میخواد

شاید برای اینکه بشه باید محیط و شرایط زندگیت رو تغییر بدی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برای شاغل خوندنمنتظر ارشد قبول شدن نباش عزیزممگر اینکه قصدت تغییر شهر باشه و مثلا بخوای ارشد تهران ق ...

متاسفانه  رشته ام اول دوست نداشتم ، هدفم این بود بعد کارشناسی کنکور شرکت کنم  که  نشد ،  چند سال هم به خاطر مشکلات  خانواده و مریضی خودم  فاصله گرفتم ، 

بله یه شهرستان زندگی میکنم ، میخوام ارشد شهرهای بزرگتر  برم بتونم کار پیدا کنم