2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سمت جنس مخالف نرفتم، اهل دوستی و رل زدن و...هم نبودم

اها پس کلا علاقه ای نداشتید و فقط رو خودتون کار کردین جالبه هر کسی ی جور زندگی رو دوس داره 

منم عاشق تنهایی هستم

کاش عرف جامعه شوهر کردن نبود😑😒 که امثال ما دخترا انقدر درگیر مقایسه باشیم🥲

دختر دوست مادرم ۲۳ سالگی رفت خارج پزشکی خوند فکر میکنم حدودا ۶ سال اونجا بود . اومد ماشین گرفت کار کرد پزشک عمومی بیمارستانه الان .

۳۲ سالگی ازدواج کرد فکر میکنم آقا جراح بود  اگه آدم تمرکزشو بزاره رو خودش و پیشرفتش ازدواج خوبیم میکنه الانم

اشتباه میکنیبه زندگیت یه معنا و مفهومی بدهاینطوری بخوای با کسی ازدواج هم بکنی، روحیه ات خوب نیست خب ...

تاحالا نشده به جایی برسم،اینو خدا باید بخاد که نمیخاد

اشتباه میکنیبه زندگیت یه معنا و مفهومی بدهاینطوری بخوای با کسی ازدواج هم بکنی، روحیه ات خوب نیست خب ...

تاحالا نشده به جایی برسم،اینو خدا باید بخاد که نمیخاد

منم سی سالمه. خیلی تو مسیر زندگیم مشکلات سخت غیرمنتظره پیش اومده که باعث شد نتونم از پتانسیل‌هام استفاده کنم و جوونیم یه جورایی از دست رفت و نتونستم شاد باشم. دارم سعی می‌کنم ارشدمو تموم کنم. سرکار رفتن برام سخته شاید بعد تموم شدن درسم به فکر کارآفرینی یا کارهای هنری و فرهنگی بیفتم! هیچوقت هم ماجرای عشقی تو زندگیم نداشتم😂 هنوز باور نمیکنم سی سالم شده ما دهه هفتادیا مگه تا دیروز کوچیک جمع نبودیم؟😭😭

استاتر عزیزم ،  منم 36 سالمه  هیچ دوست و رفیقی ندارم 

میخوام آزمون ارشد شرکت کنم البته منم مثل  قبل دیگه اصلا به ازدواج فکر نمیکنم ، شاغل نیستم همش میگم ای کاش زودتر ارشد میخونم شاغل میشدم ،  اگه الان 30سالم بود حتما حتما کنکور تجربی شرکت میکردم

واقعا  اشتباه کردم بهترین سالهای زندگیم به حرف مردم و به ازدواج فکر کردم، الان میفهم چقدر عاشق پول طلا هستم تمام این سالها باید شاغل میشدم ، و در کنارش درس میخودم

ناامید نباش عزیزم  برو هر هدفی که گذشته داشتی الان برو دنبالش

عزیزم شوهر میخوای باید خودت مشغول کنی 

به وقتش  ازدواج میکنی یکی زودتر یکی دیرتر 

ببین خدا برات چی میخواد 

کلاس های مختلف برو شما انقد ناامیدی چه جور توقع داری کسی از شما خوشش بیاد ، 

سرحال پرانرژی باش ب خودت برس